Nevädzova-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý
meno
Olívia 05. novembra 2019

Prosím, vedeli by ste zabezpečiť, aby aj na Nevädzovú ulicu boli roznášané reklamné letáky do schránok, kde nie je vyslovene zákaz vhadzovania letákov (Lidl, Billa, COOP Jednota...)? Do schránok dostávame iba Stupavské noviny, ale na Hlavnej ulici vidíme plné schránky letákov. Ďakujeme.

08. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Mesto Stupava nezabezpečuje túto službu. Doporučujeme sa obrátiť na uvedené spoločnosti, aby poverili danú doručovaciu spoločnosť aj obsluhou Vašej ulice. Prípadne sa skúsiť obrátiť na doručovaciu spoločnosť Cromwell a.s., Lamačská cesta 22, Bratislava, ktorá vo veľkej miere v Stupave zabezpečuje doručovanie reklamných letákov.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
08. november 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: ? Cromwell a.s., Lamačská cesta 22, Bratislava
08. november 2019

Olívia

Ďakujem veľmi pekne za rýchlu odpoveď. Skúsim kontaktov Cromwell.
19. február 2020

Olívia

Obraciam sa na Vás znova, keďže som vo firme Cromwell nepochodila. Okrem toho, že som nepochopila, prečo sa ja ako obyčajná osoba mám zaoberať tým, prečo ľudia v novovzniknutých lokalitách nemajú rovnaké podmienky na život ako ľudia z okolia Hlavnej ulice... Zároveň mi bolo spoločnosťou Cromwell oznámené, že na môj podnet reagovať nemôžu... Ja mám osloviť spoločnosti, ktoré dodávajú letáky do domácnosti v Stupave, pričom absolútne netuším, čo ľudia dostávajú, keďže do tejto kategórie zaradená nie som a následne spoločnosti požiadajú firmu Cromwell, aby našu ulicu zaradila do svojho zoznamu. Urobila som si tú námahu a oslovila som množstvo spoločností. Do dnešného dňa som žiaden leták nedostala... Vie mi niekto vysvetliť, prečo to mám zabezpečovať ja? Chcete mi povedať, že všetci pôvodní obyvatelia Stupavy riešili roznášanie letákov sami, z vlastnej vôle a vo vlastnej réžii? Nechce sa mi tomu veriť... Prečo je v Stupave všetko zložité a nič sa nedá urobiť pre ľudí, čo tu bývajú?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania