Nová -detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Róbert Mifkovič 18. marca 2020

Dobrý deň, potešilo by ma zakúpenie 2 futbalových brán a ich osadenie na lúku na konci Veľkého parku. Nemala by to byť veľmi nákladná položka a vytvorila by priestor pre mladých, kde by sa mohli stretávať a zašportovať si. Nedávno som tam videl otca so synom hrať práve futbal. Podobné športoviská v danej časti mesta chýbajú.

19. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedené miesto sa nachádza na súkromnom pozemku. Preto treba kontaktovať majiteľa pozemku - Slovenský pozemkový fond, Búdková 36, Bratislava, PSČ 817 15, SR, nakoľko mesto Stupava nemá žiadnu právnu možnosť ani kompetenciu na súkromných pozemkoch vykonávať nejaké aktivity.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
19. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: V správe Slovenského pozemkového fondu, Búdková 36, Bratislava, PSČ 817 15, SR
23. marec 2020

Marian

A čo tak skúsiť nebyť alibistický, ale osloviť ( ako mesto ) SPF s tým, či by súhlasili s umiestnením futbalových brán tak ako je v popise podnetu ? Je to otázkou 1 mailu alebo listu a hneď by tá odpoveď mohla byť pre dotazujúceho iná, nie len " je to sukromný pozemok, mesto s tým nič nemá ".....
21. apríl 2020

Stana Boráková

Detske ihriska sa vytvaraju medzi bytovkami, primarn pre ludi z bytovky, preco by v parku, kde vsetci maju dvory malo byt detske ihrisko? a navyse Plechas detske ihrisko ma. Zo strany mesta to nie je alibizmus. V stupave je ich snad malo?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.