Háj-cyklotrasa-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Jana 14. septembra 2020

Dovolím si upozorniť na katastrofálny stav novej časti cyklotrasy - spracovanie je kvalitatívne priam zúfalé. Veľkú radosť z nového povrchu, u ktorého sa očakáva kvalita, hladkosť, po ktorej sa bude dobre jazdiť, vystriedalo veľké sklamanie. Materiál je pórovitý, časť na ktorú upozorňujem je aj dosť úzka na dva pruhy (diskomfort pri strete s okoloidúcimi, priestor na širšie tam bol). Tento nový povrch má už niekoľko zaplátaných častí,na zaplakanie,keďže má cca dva mesiace? Čiary sú už namaľované, takže sa nepredpokladá, že to je dočasné prevedenie,ktoré by bolo ešte prerobené. Je to hanba, že sa to nemôže robiť kvalitne.Ako to bude vyzerať o mesiac a po zime? Celkovo o kvalite budovania hovoria za seba aj ostatné časti. Prečo to u nás nejde a inde áno?

15. september 2020

Michal

Realizuje D4R7. Tam necakajte ziadne zazraky, su to amaterske skupiny. Treba rozporovat a mozno sa dockate noveho asfaltu ked budu tahat asfalt na hlavnej trase dialnice.
17. september 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Tento úsek je súčasťou stavby D4R7. Mesto dalo pripomienku ku kolaudácii, požadovali sme nanovo urobiť poškodené úseky. Až kolaudácia ukáže, či naša pripomienka bola akceptovaná.

Šimon Gabura
primátor mesta Svätý Jur
26. marec 2021

Martin K.

Dúfam, že sa to podarí dať v závere do žiadaného stavu.
Aj keď celý ten úsek má podľa môjho názoru nevyhovujúci povrch, ten asfalt je asi nejaký odpadový, celý pórovitý, skrátka veľmi zlý. S tým novým úsekom čo sa renovoval na začiatku cyklotrasy (pri koňoch) sa to nedá porovnať.
Je v pláne renovácia aj ďalších úsekov?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania