Pri štadióne-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý
meno
Mária 09. novembra 2020

Rozbitá cesta medzi ulicou Pri štadióne, Šúrskou, prechádzajúca do ulice 1.mája. Pre lepši detial a rozdiahlosť problému pozrite prosím video. Cesta je ťažko prechodná automobilom aj keď nevzhnutná pre obyvateľov. V takomto žalostnom stave je žial už dlhé roky. Mesto bolo na toto upozornené napríklad pred dvoma rokmi keď sa staval nový chodník na trávnatej ploche pár metrov od tohoto miesta. Na ulic Pri štadióne sa tiež nachádza roky rozbitý chodník. Predstavuje nebezpečenstvo pre seniorov a zdravotne postihnutých ľudí.

12. december 2020

Karlos Fronciel

Dobrý deň,
Prosím, prečo je tento podnet neriešený ?
Stav vozovky na tomto mieste je naozaj nedostatočný a myslím si, že si zaslúži pozornosť nakoľko je to aj ťažko prehľadná križovatka.
S pozdravom,
Fronová
21. december 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Odpoveď sme uverejnili v Svätojurských ohlasoch.
Lokalitu Šúrska - Pri štadióne už máme kompletne geodeticky zameranú (výškopis, polohopis, zeleň, stĺpy, siete). V roku 2021 plánujeme vypracovať štúdiu, ktorá určí koľko parkovných miest je potrebných v prepočte na počet bytov v tejto lokalite a zároveň koľko sa ich tam aj reálne zmesti. Štúdia bude riešiť aj celkovú organizáciu dopravy a tiež komplexne stav zelene, verejného osvetlenia a súčasťou bude aj kamerový systém. Následne ju predstavíme občanom, po odobrení v komisiách spracujeme projektovú dokumentáciu. Realizáciu predpokladáme na rok 2023. Do tohto času, ak poslanci mestského zastupiteľstva nerozhodnú inak, budeme v tejto lokalite vykonávať iba nevyhnutné opravy.

Šimon Gabura
primátor mesta Svätý Jur
08. január 2021

Ka Te

Dobry den, vidim tu aj video chodnika Pri stadione. A mozem potvrdit ze ide o velmi nebezpecny chodnik pre chodcov s rizikom urazu. Ide o dlhodobo problem. Povazovala by som to za nevyhnutnu opravu kedze ide I jedinu moznost prechodu obyvatelov medzi vchodami bytoviek. V lokalite ziju aj stari ludia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania