Velke jamy na dvore medzi 2 bytovkami

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý
meno
Michal 27. augusta 2014

Dvor medzi 2 bytovými domami na ulici Kozmonautov 1 – 2 a Kozmonautov 3 – 4 vo Svätom Jure vyuziva spolu 36 bytov. Dvor sa nachadza na parcele c. 4791/3, ktora je vo vlastnictve mesta.

Na uvedenom dvore neprebehli na posledných 40 rokov žiadne terénne úpravy a momentálne sa nachádza v dezolátnom stave s množstvom jam a hromadiacej sa vody po každom daždi.

Bolo by mozne, aby mesto vyslo v ustrety 36 bytom a urobilo terenne upravy, ktore by konecne po 40 rokoch z miesta plneho jam urobili normalny pekny dvor bez jam?

Svojpomocne nemame ziadne "know-how", ako by sme dany dvor mali upravit tak, aby to nebolo riesenie na 2 roky, ale trvale. Nechceme ho zabetonovat a radi by sme zachovali nejaku travu na dvore. Nevieme ako to urobit...

Ako by sa tato situacia dala v spolupraci s mestom co najjednoduchsie vyriesit? Dakujem za odpoved.

Michal Hönsch,
Predseda spolocenstva bytov, Kozmonautov 1-2.

27. august 2014

Odpoveď samosprávy

dobrý deň,
uvedený podnet bude zaradený ako požiadavka na kapitálový rozpočet mesta na rok 2015 - 2017. O Vašej požiadavke budú rozhodovať poslanci pri schvaľovaní rozpočtu v novembri, alebo až noví v januári a neskôr r. 2015


Ing. M.Fiamová - prednostka MsÚ
03. február 2015

Marek

Dobry den,
uplne suhlasim s panom Honshom. Je to nepredstavitelne, aby majitelia 36 bytov zakazdym museli obchadzat 12 metrov dlhu a tri metre siroku mlaku, ktora vznika pravidelne po dazdoch. 40 rokov sa nekonali ziadne upravy terenu?! Cast dvora sme si upravili sami, svojpomocne. Rad by som sa opytal, ci bol schvaleny rozpocet na tento podnet a mozme cakat tohto roku upravu nasho dvora.
Dakujem pekne.
Marek

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania