Nedodržiavanie otváracích hodín v Cafe Porta

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Juraj Jančo 31. augusta 2014

Dobrý deň,

toto leto sa stalo nepríjemným pravidlom nedodržiavanie otváracích hodín a aj nočného kľudu v Cafe Porta umiestneného v budove Terna. Napr. dnes (noc z 30.08.14 na 31.08.14) robili ešte 2 hodiny po polnoci diskotéku pre celé okolie. Predpokladám, že tento fakt sa dá overiť aj na zázname z priemyselnej kamere umiestnenej nad touto prevádzkou.

S takýmto spôsobom vedenia podniku sú spojené často aj nepríjemne zvyky prichádzajúcich alebo odchádzajúcich podgurážených návštevníkov.

Poprosim preveriť a pripomenúť zodpovedným osobám dodržiavanie povinností spojených s prevádzkou "Cafe".

Ďakujem, Jančo

02. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
uvedeným podnetom sa budeme zaoberať.


Ing. Fiamová - prednostka
17. september 2014

Odpoveď samosprávy

dobrý deň,
dnes sa na úrad dostavil prevádzkovateľ predmetného zariadenia. Bol poučený na porušovanie Všeobecného záväzného nariadenia mesta. P. podnikateľ sa ospravedlnil za vzniknutú situáciu. Zároveň spomenul, že sa ospravedlnil všetkým okobývajúcim obyvateľom (v blízkom okolí) a sľúbil nápravu. Upozornil však na to, že cudzie osoby sa zdržiavajú na parkovisku pred objektom TERNA a hlasno rozprávajú a majú pustenú hudbu z otvorených áut. Títo ľudia však nemajú nič spoločné s jeho prevádzkou. Obyvatelia sa v tomto prípade po 22 hod môžu obrátiť na príslušný PZ v Pezinku č. 158

Ing. Fiamová - prednostka MsÚ
17. september 2014

Juraj Jančo

Dakujem Vam za konanie v danej veci. Ano nehovorim, ze hluk a neporiadok je spojeny vyhradne s uvedenou prevadzkou. Ale ak je prevadzka dlhsie otvorena, len prispieva k takemuto nevhodnemu spravaniu.

Este poprosim mesto Svaty Jur, aby sa obratilo na PZ so ziadostou o castejsiu kontrolu uvedenej oblasti. Verim, ze hluk a neporiadok neprekazaju len nam.
22. september 2014

Juraj Jančo

Poprosim info, ci bola informovana/poziadana policia o pravidelno-nepravidelne kontroly. Prevencia je urcite lepsia, ako represia.

Dakujem, Janco
22. september 2014

Tono

Pan Janco, ked Vam to prekaza Policiu mozete zavolat aj Vy osobne, prosim. Predpokladam ze telefon a prsty mate a ste toho schopny. Ked je akutny problem musite sa obratit na tie institucie ktore ho vedia OBRATOM vyriesit.
22. september 2014

Juraj Jančo

Ja nehovorím ze nezavolam, ale je lepsie ked nemusím volať, kedže nebude príčina. Či si myslite, ze je to super ked Vás alebo deti v noci niekto zobudí a Vy budete musieť volať políciu. Mne osobné nebude vadit, ked polícia z času na čas prejde cez zmieňovanu oblasť. Uz len dodám, ze skôr ma zaujíma riešenie môjho podnetu mestom, ako Vas názor, Vy si môžete riešiť svoje problémy, ako uznáte za vhodne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania