Nocna prevadzka semaforov

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Lubos 29. septembra 2014

Dobry den,
rad by som sa spytal preco nemaju semafory na krizovatkach Krajinska-Kolarova a Krajinska-Prostredna nocny rezim. Keby sa napriklad o 22:00 vypli (ako v napriklad v Bratislave) tak by sa prechod obcou stal omnoho plynulejsi. Premavka po tejto hodine je podla mojich skusenosti uz iba minimalna.
Dakujem
Lubos

29. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na túto otázku som už asi odpovedala minimálne 180 krát. preto už len stručne.
Žiaľ uvedené nemôžeme zabezpečiť na predmetných semaforoch, nakoľko v stavebnom povolení sme dostali od Dopravných inšpektorov a projektantov PODMIENKU 24 hodinovej funkčnosti semaforov a to z dôvodu BEZPEČNOSTI vychádzajúcich áut z ul. Bratislavská, ul SNP a hlavne z dôvodu BEZPEČNOSTI CHODCOV. Oddôvodnenie je NEPREHĽADNOSŤ predmetných križovatiek pre vchody a východy z podchodov.


Ing. Mariana Fiamová - prednostka MsU
29. september 2014

Jozef Glončák

Takže keby tam tie podchody neboli...?
21. október 2014

Zuzana

Tie semafory sluzia aj ako spomalovace. Cez Jur sa chodi bezne 90kou. Nie je daleko doba ked automaticky po prekroceni rychlosti nabehne dotycnym autam cervena. A tak to bude dobre. Tu vobec nejde o podchody.
21. október 2014

Lubos

Tak nech sa tam namontuje staticky radar, ved toto nie je riesenie. Ak niekto nerespektuje povolenu rychlost nemusi respektovat ani semafor. Ja neprekracujem rychlost a nevidim dovod preco by som mal napriklad v nedelu o 2:00 rano cakat na cervenu ked uz chcem byt doma.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania