Výkaly na cyklotrase

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený

No comment

18. október 2014

miriam

a je ich tam viac kop....ignoranti na najkrajsich zvieratach. tie za to vsak nemozu.
18. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto Svätý Jur ako aj Združenie obcí JURAVA urobilo všetko preto, aby sa tam takéto kôpky nevyskytovali. Nemôžeme však za hrubých IGNORANTOV a NONSTOP PORUŠOVATEĽOV zákona.
Na trase sú riadne označené značky "Zákaz vstupu s koňom". Nesmierne nás mrzí, že nerešpektujú zákony, hoc boli vyzvaní, aby tatiaľ nechodili. Postupne sme mali viaceré rokovania s majiteľmi koní... no žiaľ. Veď raz ich tam chytí polícia, keďže už sú osadené dopravné značky a potom budú mať problémy. Dokiaľ neboli osadené dopravné značky, nemali sme na nich žiadne páky. Teraz už budú pokutovaní.

Ing. Fiamová - prednostka MsÚ
06. január 2015

Martin

Ale treba povedat, ze sa to stale iba zhorsuje. Vykaly stale pribudaju. Podchod pod "stvorprudovkou" je uz kompletne zasypany konskym trusom. Nie som citlivka, ale zacina mi byt nechutne tade prechadzat. Skoda. Je to pekna trasa a nakoniec aj jedina v tomto okoli, ale arogancia jednotlivcov znovu vyhrava nad zakonmi.. Ale netyka sa to iba juravi, "obsypane" su uz aj vinohrady aj karpaty, takze asi maju za sebou niekoho kto im to toleruje. Vsak inak by nebolo mozne povolit konsku trasu po TZT a Cykloznackach.. V zahranici som naozaj v zivote nic podobne nevidel. Bohuzial..
11. máj 2020

Jana

Nechcem kvôli tomu zakladať novú tému, keďže nemám fotodokumentáciu, ale v túto sobotu ako sa odbáča z cyklotrasy smerom dole k podchodu, tak v tomto mieste vychádzali dva kone s kočom, je to už naozaj ignorácia a asi je potrebné všade osadiť značky s jasným zákazom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania