Nebezpečné parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Michal 19. januára 2015

Dobrý deň, chcel by som Vás upozorniť na nebezpečné parkovanie zamestnancov spoločností v logistickom centre vo Sv. Jure. Ide o cestu znázornenú v prílohe. V prípade stretu dvoch áut na tejto úzkej ceste a namrznutej vozovke dôjde ku šmyku a následne rozbitiu jedného, v horšom prípade aj viacerích áut. Najviac áut som postrehol cca 5-6. Navrhoval by som spoločnosti upozorniť a osadiť značenie "zákaz zastavenia !".

20. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dnes išiel majiteľom hál z Mestského úradu tento email. Dobrý deň, chcel by som Vás upozorniť na porušovanie zákona o cestnej premávke vozidlami zamestnancov firiem v areáli logistického centra vo Svätom Jure. Zamestnanci firiem parkujú na miestnej komunikácii Žabky v neprehľadnej zákrute a ohrozujú bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Žiadame Vás, aby ste vyzvali firmy sídliace vo Vašom centre, aby informovali svojich zamestnancov a nezákonnosti ich konania a zabránili im parkovať v rozpore so zákonom o cestnej premávke a ohrozovať bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky na území mesta Svätý Jur. V prípade nezlepšenia situácie bude na zabezpečenie bezpečnosti privolaná Polícia SR.

Pevne dúfame, že uvedené pomôže vyriešiť danú situáciu. Ak nie, budeme postupovať podľa vyššie uvedeného

S pozdravom

Ing. Šimon Gabura, primátor mesta
22. január 2015

Odpoveď samosprávy

dnes nám bola doručená táto odpoveď
Dobrý deň,
na základe Vášho upozornenia na porušovanie zákona o cestnej premávke vozidlami zamestnancov nájomcov v LC Sv. Jur ( mail z 20.1.2015, , Vám ďakujeme za upozornenie a zároveň Vám chceme oznámiť, že urobíme potrebné opatrenia aby sa podobné situácie neopakovali.
Pravdepodobne môže ísť o súkromné autá zamestnancov našich nájomcov,( najprv musíme to zistiť ) a potom zjednáme nápravu.
S pozdravom,


HB REAVIS Slovakia a.s.


Mestský úrad
23. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Naše výzvy majitelia predmetných áut (zamestnanci firiem v logistickom centre) rešpektovali a už tam neparkujú.
Týmto považujeme daný podnet za vyriešený

Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.