Silvánska-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení

Dobry den prajem, prosim o rekonstrukciu cesty za bytovym domom na Silvanskej z dovodu velkeho zdrzovania vody. Nech zbytocne voda neposkodi cestu a nebodaj bytovy dom. Pri rekonstrukcii cesty nebol moc rozumne upraveny rigol.

14. február 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Cestu sme vyspádovali opačne ako bola, teda pôvodne stávala voda vo vznikajúcich jamách na strane od bytovky. Novú cestu z recyklátu sme vyspádovali do rigolu, ktorý, ale reálne nie je zahustený a teda funguje ako iba ako vsakovací priestor. V priebehu týždňa sa po ceste prevezieme a skúsime zhodnotiť či sú aj iné možnosti odvedenia vody.

Šimon Gabura
primátor Mesta Svätý Jur
14. február 2023

Michal

Ak by sa celý svah popri ceste upravil a dole do odvodňovacieho žľabu umiestnilo drenážne potrubie s vyvedením do potoka ktorý je o kúsok ďalej tak je po probléme, áno spád je opačný ale všetko sa dá.
24. december 2023

Marcela

Dobrý deň, takto to vyzerá po snehu a dažďi v deň Vianoc. Voda stojí, nemá kde odtekať. respektíve steká na bytovku a bude to presakovať. Cesta bola dobré riešenie, avšak s nedostatkami. Treba urobiť odtok, predtým voda stekala do potôčika a šúrskeho kanála. Ďakujeme za riešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania