Silvánska-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý

dobry den. tento pondelok nevysypali smetiari nas kontajner na plasty, bol plny do 1/4. dnes je streda a takto to vyzera. do buduceho pondelka budu kontajner preplneny resp. mozeme ocakavat plasty aj mimo kontajnera. dakujem za napravu resp. aby nasi jurski smetiari vyprazdnovali kontajner na plasty podla rozpisu. stojisko Pannonska 2-8.

24. február 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Podľa informácii zo spoločnosti Marius Pedersen kontajner nebol vyvezený z dôvodu, že bolo stojisko uzamknuté. Z rovnakého dôvodu dnes nebol vyvezený aj jeden kontajner na komunálny odpad na Panónskej ulici.

Šimon Gabura
primátor Mesta Svätý Jur
25. február 2023

Jaro

Dobry den. Je mi to celkom zvlastne, ale papier bol v ten den vyvezeny cize je to zvlastne. Papier a plast sa vyvazaju zvlast? Dakujem.
27. február 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za otázku. Vývozný deň je jeden, avšak ide o dva vývozy. Najskôr papier, potom plast.

Šimon Gabura
primátor Mesta Svätý Jur
27. február 2023

Jaro

Dakujem za spresnenie. Dnes rano som stretol nasich smetiarov a museli sme odomknut. :-( Vyzera to tak, ze minuly tyzden niekto po prvom vyvoze zamkol stojisko a preto sa nevyviezol plast. Chcem sa im aspon takto ospravedlnit, ze som to na nich chcel zvalit. Odkazte im prosim velke PREPAC. Dakujem. PS: Kde prosim zmizli kontajneri na kov a tetrapak?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.