Semafor nezachyti motorkara

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý
meno
Mirka 04. augusta 2015

Dobry den prajem,

neviem na koho sa obratit, tak skusim napisat sem. Semafor pri Terne v smere od Pezinka z hlavnej cesty dolava do Kacacnic nereaguje na motorky. Tym padom musi motorkar cakat na auto, ktore semafor uz zachyti. Akym sposobom sa to prosim Vas da riesit aby ten semafor zachytil aj motorky? Ku podivu, semafor z Kacacnic smerom do Bratislavy, (cize od Terna dolava) zachyti motorku. Bolo by super, keby sa ten semafor na hlavnej ceste lepsie nastavil. Nemyslim si ze to je nieco zlozite, kedze semafor hned vedla neho to dokaze. :)

Dakujem pekne za radu, ako tento problem vyriesit.

04. august 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. O tomto probléme na dopytových semaforoch vieme. V rámci prestavby všetkých cestných svetených signalizácii (CSS) na led technológiu, budú opätvne nastavené senzory na zachytávanie a budú doplnené dopytovače pre cyklistov a motorkárov. Celá prestavba sa uskutoční tento rok na jeseň. Verím, že týmto problém dopytov na CSS vyriešime.

Ing. Šimon Gabura, primátor mesta
04. august 2015

Mirka

Dakujem velmi pekne, tesim sa! :)
25. apríl 2016

Mirka

Dobry den. Doteraz spominany semafor nezachyti motorkarov. Zacina sezona, do Kacacnic odbaca od Pezinka dost motorkatov. Bude sa prosim nieco robit pre to, aby nas tento semafor konecne zachytil?

Vopred dakujem za odpoved.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania