Dokonceny/nedokonceny novy chodník a Tramínovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý
meno
Gabi 31. júla 2015

Dobrý deň pán Primátor.Ten novovybudovaný chodník na Tramínovej je dokončený? Ak áno, chcela by som vedieť prečo sa nedobudoval až k mostu kde by sa napájal ten nový chodník na ten existujúci.Problém chýbajúceho úseku Vidím v tom, že v tom úseku je vlastne zákruta a bez chodníka dosť nebezpečná najmä pre deti alebo matky s kočíkom.Dakujem za odpoveď

31. júl 2015

Martina

Podla mna to este potiahnu po ten existujuci chodnik, ved inak by to cele stratilo zmysel. A mimochodom, ta cesta/chodnik nie je Traminova (ta je v Jurskom parku pri radovych domoch), nazyva sa spodny exit.
31. júl 2015

Odpoveď samosprávy


Ďakujem za podnet. Mesto Svätý Jur práve z dôvodu zabezpečenia vyššej bezpečnosti pre chodcov (hlavne detí) na „spodnom exite“ vybudovalo chodník. Bohužiaľ sa nám však nepodarilo ani po viacerých rokovaniach získať súhlas všetkých majiteľov pozemku parc. č. 4803/4, parcela typu E. Mesto musí rešpektovať ústavné právo každého majiteľa nehnuteľnosti a preto nemôže postaviť zvyšných 8 metrov chodníka a úplne prepojiť lokalitu Kačačnice s lokalitou Pri štadióne. Mňa osobne veľmi mrzí, že sa nepodarilo pozemok vysporiadať. Stále však pokračujeme v rokovaniach s majiteľmi a verím, že časom zmenia názor a budeme môcť zvyšnú časť chodníka dobudovať.


Ing. Šimon Gabura, primátor mesta
31. júl 2015

Gabi

Ďakujem za rýchlu reakciu a informácie.Je to smutné, že niekomu je kus pozemku na kt.rastie len burina , vzácnejšia, ako bezpečnosť detí a ľudí. Z hľadidka bezpečnosti možno by nebola zlá alternatíva osadiť tam retardér- spomaľovací prah.
04. august 2015

Petra

celkom by bolo dobré skultúrniť aj ten betónový pľac vedľa chodníka .. možno vybetónovať a osadiť nejaké lavičky.. celkom by to bola vhodná plocha aj na klzisko...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania