Skládky pri trati

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený

Veľa skládok oproti trati smerom na logistické centrum (popri a v menšom kanáli ústiacom do kanála Blatina) v jednom vreci je zviera v rozklade (pravdepodobne pochádza z pytliačenia) /Bolo by dobré osadiť rampy z oboch strán, lebo vývoz sa extrémne zintenzívnil a niekto si tam zriadil pravidelnú vykládku, vždy je tam nový a nový odpad/

08. december 2015

Nedam Nikdy

Jedna fotka asi neprešla, tak tu je.
09. december 2015

tamara

Otrasne. Naozaj o tomto mesto nevie?
09. december 2015

Nedam Nikdy

Tamara, nebolo to v takom mnozstve, ale v poslednej dobe sa to neuveritelne zhorsilo, predpokladam, ze ako sa blizia vianocne sviatky, tak toto je vysledok kohosi "domaceho upratovania". Podstatné je, ze mesto uz o tom vie a verim, ze bude konat tak, ako pri podobných podnetoch, ktore uz su vyriesene. (poznamka: Mesto o tom ani vediet nemuselo, kedze tato trasa sa velmi nepouziva, pouziva sa skor cyklotrasa a polna cesta popri Blatine, ci cesta pri trati zo strany rybnika)
28. december 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mesto túto aj ostatné nahlásené skládky eviduje a vyčistí - odstráni - buď svojimi silami, alebo na odstránenie objedná súkromnú spoločnosť. Celý proces sa začne realizovať, ak bude priaznivé počasie v januári, keďže od 1.1. 2016 už v zmysle nového zákona o odpadoch nebude potrebné čierne skládky hlásiť pred odstránením na okresný úrad (ten už nebude šetriť). Proces bude jednoduchší a zároveň rýchlejší. Mesto jednoducho odstráni čiernu skládku na svoje náklady a na okresný úrad sa bude posielať iba informácia o odstránení skládky.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania