Vitajte vo Svatom Jure

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý
meno
Ingrid 21. apríla 2016

Toto sú prvé privítacie obrázky ktoré zhliadnete po vystúpení s autobusu s Bratislavy

21. apríl 2016

Petra

hmm ..toto je jeden veľký kolotoč .. zastávka bola komplet nová .. ľudia si to nevedia vážiť a kým si budú všetko ničiť tak to tu bude takto vyzerať ... nechápem ľudí, čo majú potrebu takto všetko demolovať, pokresliť a podobne ... Tak isto vlaková stanica.. ako bola pekná, ale len pár dní... všetko počmárané... v PK to vyriešili krásnou maľbou celého podchodu a zatial to majú stále nepokreslené... len neviem či v Juri by také dačo nebolo zbytočné... automat na stanici na lístky bol funkčný max. týždeň a už mal potrebu ho niekto zničiť ...
21. apríl 2016

Michal

Nahodiť kamerový systém na určené a vytipované plochy - Žst, BUS, zdravotné stredisko, Park a i... Nemôže to stáť až taký majland.
29. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Aj tomto prípade -bohužiaľ- je životné prostredie obrazom ľudí, ktorí v ňom žijú. Mesto začalo robiť kroky, ktorými zlepšuje prostredie (resp. opravuje zničené a zdevastované veci) Konkrétne: V roku 2015 sme kompletne opravili zástavku na námestí. Vymenili sme v nej všetky sklá, celú ju zrepasovali a zatiaľ sa nestala objektom vandalizmu. Začali sme čistiť posprejované značky, existuje už aj vizualizácia na vynovenie "novej" stanice atď..V tomto trende chceme pokračovať aj v roku 2016 a zástavky na Krajinskej by sme chceli obnoviť-opraviť. Podchod má momentálne v prenájme súkromná spoločnosť. Mestský úrad ju upozorní na poškodenie a požiada o opravu. Vzniknutá situácia nás neteší a robíme opatrenia na to aby sme jej dokázali predchádzať.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
02. máj 2016

Ingrid

:::iste,toto všetko na obrázkoch je aj obrazom ľudí žijúcich tu, na konkrétnom mieste.Lenže ako je možné,že o pár kilometrov ďalej od Grinavy až do Pezinka sú všetky zástavky čisté bez akehokolvek poškodenia alebo nebodaj posprejovania.Mám veriť tomu,že v Jure žijú samé zvery,ktoré nikto nedokáže skrotiť a preto sa môžu chovať tak ako sa chovajú,ale v Pezinku má vedenie mesta čarovný prútik?
02. jún 2016

Martin

Tu ked sa nieco spravi, tak bohuzial to hned aj niekto znici.....ale nechat to v rovine ze sa to neriesi, nie je vychodiskom, pokial sa nezakroci tak to dava priestor na nicenie veci , nakolko sa stale ustupuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania