Parkovanie pri futbalovom štadióne

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Martin 02. júna 2016

Dovolim si dat do pozornosti temu z minuleho roka, ktora ostala bez reakcie. Dovolil som si pouzit prvotny obrazok spolu s textom od autorky a prikladam zaroven aj link na povodny odkaz pre starostu.
https://www.odkazprestarostu.sk/svaty-jur/podnety/19791/parkovanie-futbalove-ihrisko
Problem:
-vyznačenie parkovacích miest - boxy, nakoľko tu autá permanentne stoja neusporiadane a vytvárajú slepé miesta na parkovanie
-prispôsobenie parkovacích miest potrebám tohto areálu(zo strany ulice Mierová)

K dalsim fotografiam : Prazdne parkovisko pred stadionom, ale on to postavi priamo do krizovatky, len aby to mal co najblizsie k hlavnemu vchodu - chcelo by to vyrazne zlte ciary pozdlz chodnika oproti parkovisku, nakolko dopravne znacenie je evidentne nepostacujuce.

07. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Pri výbere dodávateľa na vodorovné značenie v meste bude tento rok do prieskumu trhu zahrnuté aj parkovisko na športovej ulici. S najväčšou pravdepodobnosťou bude toto parkovisko tento rok označené.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
08. júl 2016

Michal

Ja by som chcel k téme jedine to, že ak budete p. primátor tento rok robiť prieskum, mohli by ste prosím Vás zahrnúť aj križovatku KOLLAROVA-KRAJINSKA-BRATISLAVSKA vyznačiť naprieč cestou ? pretože automobily ktoré idú zospodu (KOLLAROVA) nie sú schopné sa posunúť do križovatky a tak stoja pod semafórom až kým sa vrch (BRATISLAVSKA) nevyprázdni a potom prejde prvé auto a je červená. Bolo by dobré vyznačiť smery pruhov pre lepšiu orientáciu "slabých" vodičov. Druhá problémová časť je pri logistickom centre, kde nejaký expert kreslil čiary a z nejakého dôvodu nepretiahol čiary cez zákrutu a ukončil ich pred vchodom do areálu. Nastáva tam komplikovaná situácia kde pri výjazde z areálu si myslia vodiči, že sú v práve a letia aj napriek STOPke ktorú tam majú pri spomalovači a vodiči idúci od semafóru (križovatky) sa dostávajú do kolízie s týmito autami, pritom sú na hlavnej. V prípade potreby nafotím dané úseky a spracujem nový podnet. Ďakujem za odpoveď
16. január 2017

Martin

Rad by som sa informoval, ci dojde uz konecne k realizacii znacenia na parkovanie na vyssie uvedenom parkovisku na futbalovom stadione v tomto roku. Vzhladom k tomu, ze v minulom sa tak opatovne nestalo, pri com je na to upozornovane uz od 2015. Sezona futbalistov sa co nevidiet zacne a opatovne sa tadial bude katastrofalne prechadzat autami, kedze budu vodici parkovat cez tri miesta a zaroven budu stat v krizovatkach.
Dalej napriek tomu, ze tam je dopravne znacenie pri vchadzani na sportovu ulicu, vyznacenie zltymi ciarami popri chodniku by urcite taktiez pomohlo arogantym vodicom a nebolo by na skodu.
Bude sa vobec riesit moznost rozsirovania daneho parkoviska nejakym sposobom z vrchnej ulice alebo inak? Je absolutne nepostacujuce vzhladom na vysoku aktivitu.
21. august 2017

Tomas

Parkovisko aj naďalej dlhodobo nevyznačene,a to ubehol ďalší rok od podnetu. Ďalší rok čo mohlo o par aut viacej parkovať pri už tak nedostatočnom počte miest keď sa konajú akcie. Lebo vidiet pri hľadaní parkovania ake veľké priestory ludia nechávajú medzi autami a že bez čiar nevedia zaparkovať je nezrozumiteľne a samozrejme následne parkovanie v zákaze alebo v križovatke lebo už nie je miesto.
04. júl 2018

Jana

Téma z 31.7.2015 a doposiaľ bez akejkoľvek zmeny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania