Svatojurské námestie výsmech a čistá ignorácia

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Ingrid 02. júna 2016

Priamo pred mestským úradom kvetináče s kvetmi zúfalo vysušenými až na dreň,to už naozaj nikoho nič nezaujíma,naozaj sú zamestnanci MU tak strááááááášné vyťažený že ani pri príchode ani pri odchode nevidia,nevnímajú že by stačilo trochu vody aby prežili ani ten zamestnanec MU ktorý,keď si pofajčieva pred úradom by si to nemohol všimnúť.Burina vykopané dlaždice sú už len bonus.Ak by všetci čo majú takýto vzťah k svojmu mestu,pracovali u priemerného súkromníka,neboli by zamestnaný ani deň.

02. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Som veľmi rád, že Vám záleží na tom ako naše námestie vyzerá. Zároveň Vám aj ďakujem za to, že nás upozorňujete na nedostatky, ktoré máme na námestí. Verím, že aj priamo s Vašim prispením sa nám podarí naše mesto skrášliť a zlepšiť.
Tento rok vysádzali kvetináče dobrovoľníci s prispením mesta (dobrovoľníci vysadili, mesto zaplatilo kvetinky). V letných mesiacoch mesto zabezpečí polievanie kvetináčov dva krát do týždňa (ako minulý rok). Kvetináče, v ktorých sa kvetinky trvalo neujali, vysadíme nanovo.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
03. jún 2016

Ingrid

??????????Dobrovolníci vysadili,mesto zaplatilo kvety,Polievanie nezabezpečil nik a do 21júna kým začne leto, sa nepolievalo ergo kvety vyschli.Ale to nevadí, lebo mesto tie čo sa neujali vysadí nanovo. No bravo!!!!! Ale,prečo ma to neprekvapuje.
27. jún 2016

Michal

Kedy sa bude kosiť v rámci jura ? Nemáte na kosačky ?
29. apríl 2018

Paťa

Počas posledných 6 rokov už 4x pred budovou kláštora na Prostrednej ulici boli vysadené krásne stromy. Ich cenu odhadujem na 200€ + sadenie. Majitelia domov polievali stromceky pred svojimi domami a 3 z nich prežili. Ostatné vyschli skôr ako skončilo leto. Tohto roku, 3 dni pred hodami, opäť prišla záhradnícka fy, suché stromy vybrala a vložila nové. Aká služba sa fy fakturuje? Kto ich bude polievať a ako často? Kedy vyschnú? Kto tomuto šéfuje?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania