Dopravne znacenia

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
NATA 05. augusta 2016

Dobry den, chcela by som upozornit na dopravne znacenia ktore uz dlhsiu dobu niesu v poriadku. Zarastene znacenie sa nachadza na mierovej ulici pred krizovatkou so Sturovou ulicou. Padnute znacenie sa nachadza na ulici Snp pred krizovatkou s partizanskou. Chcela by som sa este opytat ci nie je mozne nejako vyriesit dopravnu situaciu na krizovatke ulice surska a 1. Maja nakolko auta vychadzajuce z ulice 1. Maja maju kvoli zaparkovanym autam nulovy vyhlad na auta iduce po surskej. Nedalo by sa tam naistalovat vypukle dopravne zrkadlo aby bolo aspon trochu lepsie vidiet prichadzajuce auta od surskej? Nakolko majitelia aut parkujucich v krizovate asi svoje auta len tak od seba nepreparkuju kedze nemaju kam. Dakujem za odpoved.

08. august 2016

Petra

také to vypuklé zrkadlo by sa hodilo aj na križovatku Nová Pezinská-Šúrska. Ked sa vychádza odspodu je slabo vidieť autá prichádzajúce od Šúrskej....
10. august 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Postupne modernizujeme a dopĺňame dopravné značenie v celom meste. Množstvo dopravných značiek bolo už vymenených a tiež ich bolo veľa aj vyčistených od "práce sprejerov".
Na ulici Šúrska máme ambíciu jeden chodník - z hornej strany - úplne vyhradiť pre chodcov. Tým sa nielen zlepší viditeľnosť pre výjazd áut z ulice 1. mája, ale hlavne sa docieli väčšia bezpečnosť a komfort pre chodcov. Toto opatrenie bude mať negatívny dopad na max 11 áut. V lokalite Pri Štadióne sme vybudovali celkovo 39 nových parkovacích miest a tiež plánujeme ešte výstavbu minimálne jedného nového parkoviska.
Značky na fotkách - ako som už uviedol v inom podnete - by mali byť do konca augusta vymenené.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
11. august 2016

Štefan

Také zrkadlo by sa hodilo aj na roh Štúrova-Šúrska. Keď vychádzam autom od obchodu u Táni, tak nie je vidieť autá prechádzajúce Šúrskou.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania