Hojdacka na ihrisku pri prasnom

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
NATA 18. augusta 2016

Chcem upozornit a poprosit o vymenenie detskej hojdacky na ihrisku pri prasnom. Hojdacka je prasknuta a je z nej odlomene. Je to nebezpecne nakolko sa na nej hojdaju malinke deti. Plus mam este dotaz ci by sa rovnaka hojdacka nedala dat aj na ihrisko pri bytovkach tzv. Ucko. Je tam iba hojdacka pre velke deti a pritom tam chodi vela malych deticiek. Niektore mamicky z okolia si tam hojdacku nosia ale pre tie ktore byvame dalej je to nepohodlne nosit si ju z domu. Neplánuju sa na tomto ihrisku aj spravit podobne chodniky ako je tomu na ihrisku pri prasnom? Je velmi nepohodlne tlacit kocik po tráve. Dakujem

26. august 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mesto v mesiaci august ešte doplnilo detské ihrisko o dve hojdačky a jednu detskú zostavu "pre najmenších". Túto poškodenú hojdačku pracovníci mesta zdemontovali. Táto nebola nainštalovaná mestom a teda bola odstránená. Aj budúci rok budeme pokračovať v rozširovaní a rekonštrukciách detských ihrísk v našej správe.
Chodník bol pôvodne plánovaný, nakoniec však mesto upustilo od jeho realizácie. V prípade dopytu občanov ho mesto bude vedieť vybudovať najskôr na jar roku 2017. Rozpis chodníkov, ktoré sa budú robiť nasledujúci rok sa plánuje vždy koncom aktuálneho roka.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania