Olej na komunikácii - šmýka !!

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Michal 18. októbra 2016

Chcel by som oznámiť nebezpečný úsek cesty v obci kde na vozovke je množstvo oleja a dochádza k prešmyku kolies + šmyku pri brzdení pred spomaľovačom. Je to životu ohrozujúci úsek (pre peších) kde môže dôjsť k šmyku a následnej nehode. Určite sa to šmýka aj peším. A nehovoriac o zápachu oleja. Prosím o odstránenie, nestačí to len posypať ako to niekto zrealizoval pred týždňom-dvoma. Doteraz tam ten olej je. Na obrázku je možné si všimnúť na ktorom úseku cesty je daný olej, od železničného podchodu, okolo "skalky", skoro až po semafór.

18. október 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Táto ekologická havária sa stala už cca pred dvomi týždňami. Bezprostredne po vzniku prišli príslušníci Hasičského a záchranného zboru SR (HaZZ), ktorý celú haváriu profesionálne odstránili. Oslovíme ich so žiadosťou o kontrolu kvality vykonaného zásahu, prípadne o opätovné odstránenie zvyškov tejto nehody.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
18. október 2016

Michal

Ďakujem za odpoveď, daný úsek som zaregistroval, že posypali práškom na oleje, ale ostala na ceste, rozjazdila sa a olejová škvrna ostala. Možno by bolo vhodné poslať aj cestárske auto s kefami a nejakým prípravkom.
29. november 2016

Odpoveď samosprávy

Aj vďaka tomuto podnetu sme rozhodli o zakúpení potrebných prípravkov na odstraňovanie takýchto ekologických havárií. Tieto sme odovzdali nášmu dobrovoľnému hasičskému zboru. Za obdobie cca 2 mesiace už vyriešili resp. odstránili dve podobné záťaže.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania