Parkovanie pocas vinnych ciest

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Adam 27. mája 2017

Dobry den,

rad by som dal podnet pre pana primatora na parkovanie pocas vinnych ciest na Prostrednej ulici. Problem je v tom ze domaci pocas tejto akcie nemaju kde parkovat nakolko na Prostrednej ulici parkuju cez polni alebo mikrobusy.

Bolo by mozne zriadit zachytne parkoviska pocas tychto akcii ?

30. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mesto problém absencie veľkého záchytného parkoviska vníma a hľadá riešenie. So žiadosťou o odkúpenie nehnuteľností v blízkosti námestia sme sa obrátili už na tri subjekty, zatiaľ sme sa však nestretli v dvoch prípadoch na cene a v jednom (so Slovak Telecom a.s.) sme v živom rokovaní. Popritom sme už zrealizovali parkoviská pri Zdravotnom stredisku a Materskej škole na ul. Pezinská. Pohotovostnú odstavnú plochu máme vyčlenenú na bývalom Prašnom ihrisku. Tá je ale od námestia vzdialená cca 700m.


Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
02. jún 2017

Tomas

Pod námestím je voľná zelená plocha ideálna na záchytne parkovisko počas akcii ako aj hodov. Je v strede mesta takže predpokladám že aj lenivosť ľudí by nebola až taká veľká tam tie auta(autobusy, počas hodov dodávky) odstaviť a je dobre viditeľná. Uvažuje mesto zriadiť plochu v tejto časti ktorá je roky nevyužitá len miestami napr. pri zastávke využívaná ako prašne parkovisko občas. Jedno z možností vybudovať záchytné parkovisko (samozrejme so zakomponovaním aj zelene)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania