Prvky na namesti

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý
meno
JK 10. júna 2017

Dobry den,
je v dohladnej dobe v plane nieco robit s prvkami na namesti? pitna fontanka #1 - nefunguje, fontana - nefunguje, pitna fontanka #2 - neexistuje. Spominane objekty v sucasnom stave neplnia svoju funkciu a iba spatia.

16. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mňa osobne tiež zdravo hnevá situácia s týmito dvoma fontánkami na námestí a to hlavne preto, že nemáme na ne priamo dosah. Fontánky sú v majetku a aj správe BVS a.s.. Problém začal v čase keď bola spodná fontánka poškodená našimi tiež spoluobčanmi. BVS a.s. ju zdemontovala a prisľúbila urýchlenú opravu a znovu osadenie. To bohužiaľ už trvá niekoľko mesiacov. Po poslednej urgencii nám bolo sľúbené od BVS a.s. opätovné montáž a spustenie do 30.6.2017. Z hornej fontánky boli odobrané vzorky a po ich rozbore bude fontánka spustená. To by malo byť každým dňom. (podľa tvrdení BVS a.s.)

Fontána na námestí je vyprojektovaná. Práve v tomto čase spúšťame verejné obstarávanie na dodávateľa stavby a následne budeme stavať. Verím, že tento rok budeme mať na námestí novú funkčnú fontánu.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.