Chodnik na Bratislavskej

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Neriešený
meno
Mlady Juran 03. júla 2017

Obyvatelia jedneho domu na Bratislavskej ulici pravidelne znemoznuju chodzu po chodniku v useku, ktory je na fotografiach. Bud tu svoje auta pristavia az k muru, alebo sa pravidelne opakuje situacia, kedy svoje nadoby na odpad pred odvozom zhromazdia na jedno miesto na chodnik oproti ich domu. Pred svoj dom ich samozrejme dat nemozu, kedze tamojsi chodnik vyuzivaju v celej sirke ako parkovisko.
Tato ulica je jednou z najvytazenejsich v meste, navyse hned vo vedlajsom dvore sa nachadza materska skola. Kvoli nadobam musia ludia (vratane mamiciek s kocikmi, dochodcov s barlami, ...) schadzat na cestu a riskovat stret s autom.
Je normalne, aby par rodin pravidelne zaberalo oba chodniky a obmedzovalo takto ostatnych obyvatelov? Preco to MsU neriesi?

12. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mesto Svätý Jur upozorní obyvateľov domov na Bratislavskej ulici na nesprávne ukladanie nádob na odpad. Nádobami na odpad nemôžu znemožňovať chôdzu po chodníku, ani v čase vývozu. Zároveň bude na tento problém s blokovaním chodníka upozornená Mestská polícia.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
10. október 2017

Mlady Juran

Riesenie vydrzalo asi 2-3 odvozy a odvtedy sa situacia dokola opakuje. Prikladam foto z posledneho odvozu odpadu
28. október 2017

Mlady Juran

Dalsia fotografia do zbierky. Prosim oznacit podnet bud ako nerieseny alebo v rieseni, preto vyrieseny urcite nie je ..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania