Blokovanie verejneho parkovania

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Maria 29. septembra 2017

Dobry den, na verejenom parkovacom mieste opakovane niekto dava svoj odpadkovy kos. Vidim, ze tento podnet uz bol otvoreny, ale uz je aj uzavrety, avsak ten isty odpadkovy kos aj nadalej stoji na tom istom mieste na Bratislavskej ulici kazdy den. Mam male dieta a aj ked chodim domov casto s tazkym nakupom, nedovolujem si blokovat miesto pred vchodom svojim odpadkovym kosom. Ak je takyto postup akceptovany mestom, tak budem si takymto sposobom rezervovat miesto aj ja. Prosim o vyjadrenie, ci je to povolene a ci je to netrestne konanie. Dakujem, Maria

29. september 2017

Tomas

Dat nabok a zaparkovať. Nič viac netreba :D
02. október 2017

Maria

Dobry den pan Tomas, bohuzial pri malom dietati nie je to take jednoduche. Musim zastavit auto pri ceste, vyjst z auta, posunut niekedy plny a tazky, okrem toho aj spinavy smetny kos, potom sa vratit do auta a parkovat. Nemyslim si, ze je to spravne riesenie. Mesto by malo nejakym sposobom regulovat, ked niekto porusuje verejny poriadok. Potom kazdy moze davat nejake veci na verejne parkovacie miesta pri svojom vchode? Ak budem zastavovat auto, aby som posuvala cudzi smetny kos, tak okrem ineho, blokujem aj premavku na tej strane cesty. Ak by to musel robit kazdy a vzdy, tak potom premavka na Bratislavskej by bola znacne ovplyvnena takymto postupom.
03. október 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Smetná nádoba nemá na mieste určenom na parkovanie, čo robiť. Pracovníci mesta a i mestská polícia upozornia majiteľa by si nádobu po vývoze odpadu uložil na miesto na to určené.


Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
04. október 2017

Janka

Ja som to predtym nahlasila, ale vidim ze riesenie nebolo efektivne. Bud napravne opatrenia neboli uskutocnene alebo majitel/ka smatneho kosa ignoroval upozornenia ak niejake boli. Podla mna, status "vyrieseny" by mal odzrkadlit skutocny fakt ze podnet je vyrieseny a nie len napisat co sa bude robit aby sa to vyriesilo. Efektivnost napravnych opatreni by malo byt to co sa ma merat aby sa hodnotilo uspesnost. Mimochodom kos stale tam je a stava sa symbolom Bratislavskej ulici :) :)
04. október 2017

Tomas

Je tu viacero vyriešených podnetov ktore doteraz neboli vyriešene len po odpovedi sa dali ako vyriešene... takže aj súhlasím
05. október 2017

Maria

Dobry den, vcera 04. Oktobra, bol smetny kos zas na tom istom mieste. Aktualna fotografia v prilohe. Prosim o otvorenie podnetu az do jeho uplneho vyriesenia.
23. október 2017

Maria

Dobry den, smetny kos je skoro kazdy den na tom istom mieste. Videla som viac krat, ze ked nejake auto, ktore nepatri majitelovi smetneho kosa, a majitel ktoreho posunul smetny kos, parkovalo na tom mieste, tak malo zdvihnute stierace. Je to vandalizmus, ktory si dovoluje ten, kto si prisvojuje verejne parkovacie miesto. Ocakavam, ze mesto bude tento podnet aktivne riesit. Je to VEREJNE PARKOVACIE MIESTO a ja mam strach parkovat na tom mieste, aby nebolo moje auto nejakym sposobom poskodene.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania