Privítanie na hody!

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Ingrid 18. apríla 2018

Máme tu cez víkend hody.Prídu davy návštevníkov!Je naozaj nevyhnutné,by ich vítali takéto zverstvá?Má mestské zastupitelstvo tak strašne veľa práce,že nemá kedy sa postarať o znesitelné podmienky žitia občanov v meste ktoré spravujú? Pozor,ale ďalšie volby už nie sú tak ďaleko,lepšie bude nedávať si čistotu mesta ako jednu s priorít volebného hartusenia.Občanov by to mohlo odradiť!!

18. apríl 2018

Ferko Mrkvicka

O tom, ze su vo Svatom Jure hody vidno na billboard-och aj mimo Svateho Jura.
...ale aby to meste aj nejako vyzeralo, ked uz sem lakame ludi z okolia, na to peniaze uz nie su.... Smutne....
24. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Pred hodami sme už obnovili zástavky MHD. V rámci čistenia mesta budú ešte odstránené nepoužívané schránky slovenskej pošty.

Čistota a poriadok je najväčšia výzva nielen v našom meste. Životné prostredie totiž odzrkadľuje správanie ľudí, ktorí v tomto prostredí žijú. Mesto v rámci svojich možností upratuje, ale ak sa nezapoja aj priamo ľudia aktívnym prístupom, bude len veľmi náročné čistotu a poriadok v meste udržať.

Šimon Gabura
primátor Mesta Svätý Jur
25. apríl 2018

Ingrid

Príde na to,čo si predstavujete pod pojmom ,,aktívny prístup"Ak to,že mám zobrať farbu a zatrieť ten nápis,tak som učinila cca 10minút práce a trochu farby s vlastnej domácnosti.Možno to zabralo menej času než Vám, napísať Vašu všeobvinujúcu odpoveď. Alebo mám aktívne ísť za ,,zamestnancami MU vystriehnuť ich tam, kde sú pozašívaný a nafotiť ich,alebo ked,,akože pozametajú mám to ísť nafotiť,alebo ich mám cez deň prinútiť aby mi fúkli do alkoholtesteru.alebo v noci mám obchádzať ulice ,či zasa nejaký pomätenec nesprejuje steny. Hmm,ale nemal by to robiť niekto kto je zamestnaný na MU?No možno od nich sa aktívny prístup ani neočakáva.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.