Maly pocet smetnych kosov na plasty & Permanentny neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Uzavretý
meno
Anka 30. júla 2013

Dobry den,
chcela by som upozornit na parcik pred CBA potravinami na Dukelskej.
Je tam permanentny neporiadok, trvaly nedostatok poctu smetnych kontajnerov na plasty a nikto sa nestara o upratovanie prihliadnuc na to ze v sobotu tam predavaju trhovnici.

Prosim o zvysenie poctu zltych kontajnerov a pravidelne cistenie.

Dakujem

14. august 2013

Odpoveď samosprávy

Predmetné žlté 1100 l nádoby sú určené pre zber papiera a plastov pre občanov bytového domu Dukelská č. 7 a pre prevádzky v obchodnom dome. To znamená, že pre cieľovú skupinu sú postačujúce.

Občania okolitých rodinných domov by nemali plasty a papiere dávať do predmetných nádob. Pre obyvateľov bývajúcich v okolitých rodinných domoch slúžia na zber plastov žlté 120 l plastové vrecia a na papier modré 120 l plastové vrecia (t.j. vrecový systém zberu separátov), ktoré v deň ich vývozu vývozca odoberie spred rodinného domu a nechá prázdne vrece za plné. V prípade, že ste prázdne vrece z akéhokoľvek dôvodu pri vývoze neobdržali, predmetné vrece si môžete vyzdvihnúť na Mestskom úrade u príslušných referentov.

Neporiadok v okolí kontajnerov je pravidelne čistený pracovníkmi technického úseku Mestského úradu Svätý Jur vždy v pondelok a v piatok.


Ing. Fiamová - prednostka MsÚ, Ing. M. Hoherová - ref.život.prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania