Uprava cesty ?

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Tomas 14. mája 2018

Dobrý den, Dnes som išiel smerom na Wiegrovu Vilu a chcem sa spýtať aké stavebné práce sa realizujú na poľnej ceste na odbočke smerom na vodojem.
Ide o asfaltovanie/ spevňovanie cesty ? Výstavba novej ? alebo nejaká pokládla infraštruktúry ? alebo kto (mesto, vinohradníci...) to realizuje a o čo sa jedná ?

Ďakujem.

17. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Ide o neohlásenú a nepovolenú iniciatívu majiteľa jedného z pozemkov priľahlých k ceste Má v pláne cestu vyložiť panelmi. Mesto už začalo v tejto veci, aj na základe Vášho podnetu a tiež ďalších telefonátov, konať.

Šimon Gabura
primátor Mesta Svätý Jur
22. máj 2018

Michal

Aspoň niekto koná, táto cesta bola v neskutočnom stave. Dúfam, že mu nebudete robiť prieky. Určite to je aj v záujme MsU. Je pravda, že mal to oznámiť.
22. máj 2018

Tomas

Ja osobne som sa pýtal čo sa tam deje ked neboli žiadne informacie ku tomu preto môj dotaz. Cesta čo som videl bola v zlom stave ale aj vďaka ľudom čo tam hadzali tehli kamene stavebny odpad do cesty z okolia môj názor a tým zhoršili cestu lebo kto bude chodiť autom po odpade. Nemám dôvod prečo robiť naprieky, predsa je dobre že sa robí(hádam aj kvalitne) ale treba oznamovať, čo keď po rozhovore napr. s ostatnými čo tade chodia, mestom, vodary a podobne z toho mohla vzniknúť ešte kvalitnejšia cesta alebo by dotyčný aj ušetril ;) a mať info nemusím sa tu pýtať. Treba komunikovať inak som s cestou okey :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.