Rušenie nočného kludu po 22:00

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
max max 19. júna 2018

Dobrý deň,

chcel by som nahlásiť rušenie nočného kľudu občanom mesta Svätý Jur s trvalým pobytom na P. O. Hviezdoslavovej ulici Kamilom P. Rušenie nočného kľudu je spôsobené permanentným štekaním jeho psa už 4. deň po sebe po 22:00 hodine v noci. (mimochodom tento proces prebieha aj počas celého dňa). Žiadam o urýchlené riešenie tejto situácie nakoľko je porušovaný zákon § 47 ods. 1 písm. b) zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení noviel (ďalej len “Priestupkový zákon”) upravuje, že priestupku sa dopustí ten, kto poruší nočný kľud.
V prípade, že urýchlene nepríde k dodržiavaniu nočného pokoja dnešným dňom budem nútený sa kontaktovať políciu SR.

ďakujem pekne
s pozdravom Pavol Augustinič (občan s trvalým pobytom mesto Svätý Jur)

19. jún 2018

Obyvateľka

V súvislosti s mojím príspevkom mi napadá otázka, či je pes vôbec v evidencii..
19. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mestská polícia tento podnet prešetrila a upozornila spomínaného pána na rušenie nočného kľudu.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
20. jún 2018

Jozef Troška

Dobry den, spominate rušenie nocneho pokoja, aj tuto noc (20.6.) okolo 02 hod, trvalo stekal nejaky pes. Info je z Ulice Sasinkova-Felcanova, stekot sa siril z okolia a rozliehal po celom meste. Urcite to poculi a rusilo viacerych obcanov, dnes mnohi spia pri otvorenom okne....A este nieco, je divne, ze cele hodiny pes steka, aky ma dovod, majitel nepocuje, nezaujima ho to, taktiez bezprostrednemu susedovi to nie je divne, neupozorni majitela ze ten pes vyrusuje? A co mestska policia, tiez nepocuje? Alebo spia, ked strazi stekajuci pes?Tak naco nam je, ked sa to neriesi?
MU, prosim zacnite s tym nieco robit, nielen podakovat a konstatovat ze ste podnet riesili, ci vyriesili. Vy ako zastupcovia a policia musite konat, riesit aj neprijemnosti, nie cakat, kym sa obcan ozve, to potom Vas tam netreba, obcania zoberu riesenie do vlastnych ruk.
20. jún 2018

max max

dobry vecer,mestska policia v noci nema sluzbu /co je velka skoda / ,ale treba ich kontaktovat a nahlasit problem,oni to poriesa tak ako nasu staznost.,my sme upozornili majitela psa ,ze pes pernamentne 4 dni v kuse zavija a poslal nas arogantne do prdele,po navsteve mestskej policii u majitela je pes zatial ticho,
/vraj bol arogantny aj na nich / treba sa len ozvat,
20. jún 2018

Jozef Troška

Ako zistim v noci o 02 hod ktory pes steka a otravuje zivot?r

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.