Maľovanie čiar

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Tomas 26. júna 2018

Dobrý den, všimol som si, že na Krajinskej ceste pribudli pred ďalším domom, domaľované čiary bud X-ka pred vchodmi (čo netreba riešiť maľovaním čiar na cestu, nevyzerá to dobre, kebyže si každý dá X-ka pred dom, nato tu sú policajné zložky na riešenie takéhoto prípadu pokiaľ tam niekto zaparkuje pred bránou) ale pribudlo aj domaľovanie parkovacieho boxu s číslom domu. Moja otázka znie, či je toto oficiálne a už Mesto priraďuje rezidenčné miesta pre občanov a testujete efektívnosť alebo svojvoľná práca? Ak to je svojvoľná aktivita, kto to bude odstraňovať.
Ďakujem

27. jún 2018

Petra

podľa mňa je to svojvoľná aktivita pána... videla som ako to maľoval... ak by to bolo oficiálne musel by tam mať osadenú značku s EČ auta ako to bežne majú ľudia, ktorí si zakúpia parkovacie miesto... tuto je len tabuľa verejného parkoviska...
28. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Postúpime ho Bratislavskému samosprávnemu kraju, ktorý je správca komunikácie.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
06. júl 2018

Zuzana

Som rada, že pán Tomáš si všimol nové parkovisko. Nečudujem sa mu! Pretože to niejelen odfotit situáciu z auta, Ale sa tam ísť aj pozrieť. Doteraz tam nič vyznačené nebolo. Nebolo treba. Ale odkedy sa tam otvorila ďalšia prevádzka, ľudia, ktorý tam bývajú nedokážu zaparkovať a dostať sa do svojich brán a tak sú donútený odstavit auto niekam inam. Auta stoja kde je to zakázané a v minulosti sa tam stali nehody. Toto treba riešiť!
06. júl 2018

Tomas

Dobrý den, ako spolujazdec som videl dostatok z pohľadu auta. Parkovať do brán je jedna vec, to súhlasím s vami a vadí aj mne ked nechávajú cudzí ľudia auta pred bránou ale nato sú policajne zložky ak sa tak stane, druhá vec je pokiaľ mám aj ja plné parkovanie pred bývaním idem o ulicu, o par metrov a pod. normálna vec, a pokiaľ mam nákup zaparkujem pred svojou branou vyložím a je, nikto nemá garantované parkovanie pred domom, iba výhodu ak majú bránu do dvora, garáž kam môžu odstaviť auto :)

Ja tu upozorňujem na svojvoľne maľovanie parkovacieho boxu ako sa zistilo, tiež by sa vám nepáčilo kebyže si každý pred dom neoficiálne nakreslí box a už skoro nikde v jure mimo vášho domu nezaparkujete ;). Pokiaľ je problém s prevádzkou treba to riešiť oficiálnou cestou, a nie kreslením ako majiteľ domu, lebo každý kto má vodičský preukaz mu tam aj tak zaparkuje lebo vie, že to nespĺňa oficiálne parametre a teda môže.
07. júl 2018

Petra

Pani Zuzana, neviem prečo do toho zatahujete prevádzku. Prevádzka nemá taký počet zákazníkov že by blokovala verejné parkovisko!!! Pánovi majiteľovi nikto nikdy neparkoval pred bránou a to je dôležité. To už si potom môžeme my všetci hocikde na verejných parkoviskach malovat čiary ako to je spravené tu... Myslím že tí čo bývajú v tomto úseku problém s parkovaním nemajú lebo každý jeden má parkovanie vo dvore...
07. júl 2018

Zuzana

Pani Petra chodím po tej ulici do prace každý deň a majiteľia prevadzky si z dvora urobili firmu alebo prevádzku takže parkujú všade kde sa dá aj na miestach kde sa parkovať nema to sú chodníky. V minulosti som tade išla aj s kočíkom a musela som ísť po ceste.
07. júl 2018

Maria Gonosova

Parkuje sa tam presne rovnako ako v každom inom meste na Slovensku, lebo parkovanie je celoslovenský problém ,
nuž a menovaný pán ukrojil kúsok chodníka, aby mal pod oknami parčík to ste si iste všimla, ak ho zruší zostane miesta aj na dva kočíky len to treba navrhnúť kompetentným.
Teraz bude parkujúcim merať centimetre či parkujú v súlade s predpismi ,mám s tým osobnú skúsenosť
07. júl 2018

Zuzana

Vo svätom jure je viacej veci na riesenie než na maľované čiary. Ja si myslím ze každá zeleň na hlavnej ceste je vítaná a neni jediny ktorý má pred záhradku pred domom. A všade stát s autami je riešenie?a preto každý by si mal dat auto do dvora.
07. júl 2018

Tomas

Predzáhradka, možno je to jeho pozemok pod oknami možno nie, tak či tak som za zeleň aby ostávala, kde je to možne. Stačí že si ľudia niektoré predzáhradky ktoré sú dokonca na mestskom pozemku premieňajú na parkovanie svojvoľne a tým už znižujú zeleň v uliciach, ale ani toto mesto nerieši a nekontroluje. Lebo to že kočíkom neprejde niekto na danom mieste , nie je chyba zelene ale chyba ľudí čo parkujú, kde nemajú. V tomto prípade parkovacia plocha je vyznačená a každý čo parkuje inde mimo vyznačeného a nenecháva odstup je o inom prípade a nie je čo riešiť a súhlasím ;) . V tomto prípade riešime svojvoľne maľovanie čiar a zaberanie miesta pre všetkých ľudí :) a verím že sa toto vyrieši aby sa situácia neopakovala a nezačali si takto všetci kresliť čiary alebo časom pribúdali tzv. stoličky alebo prekážky pre reserve miesto ako po jure bývalo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania