Svätojurská káblová televízia

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Lusy Lynne 03. septembra 2018

Dobrý deň,
Chcela by som sa opýtať, či ešte bude vysielať Svätojurská káblová televízia ?
V Jure sa koná dosť akcií, ktoré by možno potešili občanov Jura, ak by si ich mali možnosť v televízii pozrieť (rokovania Mestského zastupiteľstva, množstvo vinárskych akcií, púť ku Kaplnke, hody, dychovka, rôzne koncerty, spevácke zbory, atď.)

05. september 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Svätojurská televízia je majetkom súkromnej spoločnosti, mesto ju nijako nepodporuje, neplatí a ani nedotuje. V podstate to bol a je filantropický projekt nášho spoluobčana, niečo ako služba verejnosti Preto mesto nemá žiadny vplyv na vysielanie a vôbec fungovanie televízie ako takej. Ak by mesto vstúpilo finančne do projektu mohlo by aj ovplyvňovať jeho chod. Mesto vie túto tému prerokovať na mestskom zastupiteľstve pri tvorbe rozpočtu, ak by boli vyčlenené prostriedky na rok 2019, mesto následne vstúpi do rokovania s majiteľom o podmienkach a konkrétnom fungovaní televízie.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
14. september 2018

Ferko Mrkvicka

Neviem, ci sa mam tomuto prispevku smiat alebo nad nim plakat.
Uprimne...neviem si predstavit, kto okrem zopar jedincov bez normalneho TV vysielania/kablovky by take nieco sledoval (mozno par dochodcov, ak vobec).
A ten uzasne zaujimavy obsah:
- rokovania Mestského zastupiteľstv (vsetci poslanci sa budu hrnut do televizie v ktorej by boli pod drobnohladom)
- množstvo vinárskych akcií (viem asi o 2 podujatiach ktore sa opakuju 1x rocne)
- hody (1x rocne? ), dychovka kocerty, spevacke zbory...???!
Som na 100% presvedceny ze z pohladu mesta by to boli cisto vyhodene peniaze.
18. september 2018

Lusy Lynne

Vážený pán Mrkvička,
je vidieť, že ste Svätojurskú televíziu asi nikdy nepozerali, pretože by ste inak vedeli, že zasadnutia MZ sa začali vysielať hneď od začiatku spustenia vysielania a dokonca ešte nie tak dávno sa vysielali aj priame prenosy.
Záznamy púte k Pustému kostolíku patrili pravidelným, aj reprízovaným programom.
Neviem, ako sledujete dianie vo Svätom Jure, ale doteraz každá dôležitá udalosť bola zaujímavo spracovaná a tiež odvysielaná.

Úprimne, môžete sa smiať a aj si poplakať, pretože aj vy raz budete dôchodca a zapamätajte si, že dôchodcovia sú tiež plnohodnotnými obyvateľmi Svätého Jura tak ako aj vy a veľa z nich sa aj napriek svojmu veku aktívne zaujíma o dianie v našom mestečku.
18. september 2018

Ferko Mrkvicka

Vazena pani Lusy Lynne.
V prvom rade sa nesnazim nijako dehonestovat dochodcov. Nie su to pre mna menejcenni ludia.
O dochodcoch som pisal preto, ze vacsina domacnosti ma v dnesnej dobe nejaku forrmu kablovej alebo satelitnej televizie. Preto si myslim, ze takmer nikto nebude sledovat Svatojursku kablovu televiziu, pokial nebude vysielat aj ine ako bolo uz spomenute. Ale rad sa budem mylit.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania