Smeti, sklo a total neporiadok po Hubertovych slavnostiach

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Jaro 08. septembra 2013

Vazena pani prednostka, pan primator a vsetci kompetentni! Ten totalny neporiadok na namesti po vcerajsej akcii tu bude celu nedelu? To ked pride navsteva na nedelny obed tak im poviem co? Vsetci maju cas do dalsieho pracovneho dna?!? To ked bude nahodou pondelok statny sviatok tak to bude trvat dva dni? Prosim vas, pokial je to mimoriadna akcia tak aj mesto by sa k tomu malo spravat mimoriadne a mimoriadne to vycistit v nedelu rano za dve hodiny aby tu nelietali plastove pohare a iny neporiadok dalsich 24 hodin. Mesto ma z toho iste nejaky prijem tak nech sa k tomu aj tak sprava. Mozete sa hanbit!

08. september 2013

Andrea

Tak toto je naozaj nonsens, nezabudnite to docistit aj tam kde stoja auta lebo pod nimi je tiez kopa neporiadku. Vietor tie smeti dnes prenasa hore-dole. Naozaj suhlasim: Mozete sa hanbit na mestskom urade!
08. september 2013

Miro

suhlasim s vami. mesto to neupratalo dneska preto lebo aby nemuseli platit svoju rychlu rovu a usetrili.
08. september 2013

Andrea

no tak nech sa strcia s takouto profesionalitou niekam do prec...
09. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto z uvedenej akcie nemá žiaden príjem. Občania neplatia vstupné - čo je všeobecne známe. Keďže je to jednodňová akcia, máme len 4 predajcov občerstvenia a tí platia len náklady súvisiace s el.energiou, vodou.. a podobne. Takže mesto s predmetnou akciou má len výdavky. K upratovaniu v pondelok sme pristúpili z dôvodu, že občania bývajúci v okolí, sa vždy po akcii sťažujú, že ich čistenie priestranstva v nasledujúci deň ráno budí. Nakoľko však sťažností na neupratovanie ako sťažností na upratovanie je viac, tak nebudúce bude upratovanie zabezpečené bezprostredne v nasledujúci deň presne tak, ako je tomu aj obvykle. Ale aspoň mám už v ruke viacero sťažností, ktoré potom môžem použiť ako argument práve pre tých, ktorí sa pre zmenu sťažujú na to, že sa upratuje..... Žiaľ vyhovieť všetkým sa nedá. A ešte väčšia smola je, že ľudia sa stále nenaučili používať smetné koše, hoc tých bolo po námestí veľmi veľa. Ale asi aj doma niekto upratuje pod stôl... . Neporiadok sa práve upratuje. Ďakujem za pochopenie

Ing. Mariana Fiamová, prednostka MsÚ
09. september 2013

Jaro

Pani prednostka, takze za a) pokial sa niekto stazuje ze ho budi v nedelu rano upratovacia cata tak ju posuniem na deviatu hodinu, vtedy budu vsetci uz hore. Nechat tam celu nedelu smetisko je vasa hanba lebo vy ste mestsky urad ktory to povoluje. Vyhovaranie sa na smetne kose a neporiadok je bezpredmetne, tam kde je kopec ludi a alkohol toto nikdy neudrzite aby hadzali ludia smeti do kosov. O.i. Najvacsi neporiadok bol z otvorenych plastovych vriec ktore ktosi kto mal, nezaviazal a nedal na kopu. B) to je skoda a nepodnikatelske ze mesto z toho nema ziadny prijem a je dokonca v strate (!) pretoze nula sa musi rovnat aspon nule. Pokial sa tam vypije x piv po 1€ a gulas stoji 2-3€ tak je dost nezodpovedne ze mesto na to doplaca. Vstupnym neporiesite nic, nie je tam ziadna pridana hodnota, musite aspon symbolicky "skasirovat" polovnikov a predajcov. Nebojte sa, penazi maju vsetci dost.
09. september 2013

Miro

Presne tak mas uplnu pravdu. Hlavne ze bolo v nedelu cely den neporiadok a ked sa obcania Mesta Svaty Jur slusne opytali ze preco sa neupratovalo tak namiesto normalnej odpovede dostali iba vyhovorku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania