Parkovenie pred MŠ Pezinská

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Rodič Rodičov 27. septembra 2018

Dobrý deň.

Mohla by prosím mestská polícia dohliadnuť na dodržiavanie dopravného značenia na parkovisku pred MŠ Pezinská? Konkrétne sa jedná o to, že vo vyhradenom čase tam miesto rodičov, prípadne zamestnancov parkujú ľudia z priľahlých domov a blokujú parkovacie miesta. Osobné upozornenie v mojom prípade nepomohlo. Neverím ale, že opakovane vystavená pokuta by v tomto prípade nemala nápravný účinok. NIkto z nás predsa nemôže za to, že si niekto kúpil nehnuteľnosť bez parkovacieho miesta, prípadne sa mu nechce otvárať brána do dvora.....

01. október 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Postúpime ho mestskej polícii, ktorá po upozorneniach pristúpi aj k pokutovaniu vodičov, ktorý tam parkujú v rozpore s umiestnenou značkou.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
22. január 2019

Ferko Mrkvicka

Dobry den pan primator.
Mozno sa s nimi iba minam, ale za posledne 3 ci 4 roky, co ma Svaty Jur Mestsku policiu som prislusnikov Mestskej policie este NIKDY v case medzi 06:00-09:00 resp.15:00-17:00 hod. nevidel pri MS Pezinska a uz vobec nie riesit parkovanie. Rano to bude tym, ze zabezpecuju dohlad nad prechodmi pri ZS Kollarova. No po 08:00 hod. ich uz na prechode niet. Takze ja osobne nemam pocit, ze mesto problem nejako aktivne riesi.

Jednemu z obyvatelov Pezinskej ulice nestacilo ani niekoľko upozorneni. Kazdy den blouje parkovacie miesto vyhradene pre MS Pezinska. Asi sa mu nie je ani co cudovat....Ked napr. po 17:00 hod zaparkuje auto ma potom vstavat o 06:00 hod. aby ho preparkoval a uvolnil parkovacie miesto rodicom privazajucim deti do skolky? Ved o 07:45 aj tak pojde odviezt dieta do ZS a manzelku do prace a potom sa zaparkuje spat...a pokutu aj tak nedostane, tak na co by sa unuval?

V danej lokalite je parkovanie na ulici problematicke, nakolko prilahle ulice su oznacene zanckou obytna zona, kde sa NESMIE parkovat inde, ako na miestach na to vyhradenych.
Ak teda na parkovisku zaparkuje jedno vozidlo, MU a z casu na cas aj niekto zo zamestnanco MS ci obyvatelia okolitych domov, rodicia privazajuci deti do MS maju vazny problem zaparkovat.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania