Prostredná-dopravné zrkadlo-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Igor O 18. marca 2019

Dobrý deň prajem,

dovoľujem si poukázať a zároveň požiadať o vyriešenie nedostatku, ktorý som postrehol na križovatke Hergottova/Prostredná, ktorá je často využívaná nakoľko sa neďaleko nachádza zdravotné stredisko. Pri výjazde z Hergottovej na Prostrednú je problematický výjazd z dôvodu nedostatočnej viditeľnosti, ktorú spôsobujú najmä parkujúce autá na rohu križovatky. Uvedomujem si, že parkovacích miest sa na Prostrednej ulici nachádza málo, preto mi ako vhodnejšie riešenie príde umiestnenie dopravného zrkadla na problematickú križovatku.
Ďakujem vopred za zlepšenie bezpečnosti tohto problematického miesta.

02. apríl 2019

Igor O

Vážené mesto,

vzhľadom na to, že sa mi nik nevyjadril k podnetu, ktorý sa týka bezpečnosti cestnej premávky a zároveň neprišlo k vyriešeniu tohto problému fyzicky na mieste, podávam ho znova. Verím, že by si nik nedovolil na toto zámerne nezareagovať ale určite išlo len o prehliadnutie tohto podnetu.
05. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Zrkadlo umiestňovať nebudeme. Jednak by to nebolo neestetické a tiež by nám to s najväčšou pravdepodobnosťou Krajský pamiatkový úrad nepovolil. Skôr sa pokúsime vybaviť povolenie na "žltú čiaru" a tak dosiahnuť lepšiu viditeľnosť pri výjazde z Hergottovej ulice.

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta
05. apríl 2019

Igor O

Ďakujem pekne za ochotu a vyriešenie podnetu.
19. jún 2019

Igor O

Dobrý deň prajem, v akom časovom horizonte môžem očakávať, že sa uvedené riešenie aplikuje v realite? Ďakujem.
13. august 2019

Igor O

Hergottova-Dopravné značenie-iné

Dobrý deň prajem,

dnes je to presne 5 mesiacov po pridaní môjho podnetu na túto stránku týkajúceho sa zlej viditeľnosti v dôsledku parkovania na križovatke ulíc Hergottova/Prostredná. Situácia sa odvtedy zmenila. Už tam stáva nie jedno, ale rovno dve autá, čo pochopiteľne ešte zhoršuje viditeľnosť. Rád by som sa teda spýtal, kedy môžeme my-občania očakávať implementáciu žltých čiar v realite? Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.