Znečistený chodník

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený

Chodnik popri krajinskej ceste a evanjelickom cintorine je znacne znecisteny od popadaneho listia. Zaujimalo by ma kedy bol naposledy vycisteny a tiez pokosena trava? Pripadne tie suche konare z krika by tiez nebolo na skodu odpilovat. Aj tak je už dosť úzky a znečistené kraje ho zúžili ešte viac...

30. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
neviem z akého dátumu máte uvedenú fotografiu, no dnes ten chodník vyzerá úplne inak a tá burina tam nie je. Kedy ju vlastník odstránil, na tú otázku Vám neviem odpovedať. Predmetný chodník je povinný upratovať, ako aj ostatné vždy vlastník priľahlej nehnuteľnosti. V tomto prípade je to Ev.cirkev. Dnes bol upravený, takže nemusime ich vyzvať k náprave.
Ku kríkom sa neviem vyjadriť, neviem o aké sa jedná. Prosím bližšie definovať.

V každom prípade ďakujem za podnet

Ing. Mariana Fiamová, prednostka MsÚ
30. december 2013

Michaela

Ok ďakujem, fotografia bola celkom aktualna z 24.12.2013.
30. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dopĺňam svoju predchádzajúcu odpoveď. Ja som si totiž fyzicky obhliadla uvedený chodník, keď som bola na semaforoch a som si na tento podnet spomenula. V mojom zornom uhle pohľadu bol chodník čistý na cca 100 m. Ale potom tam šiel pracovník referátu dopravy a pri pošte posledných x metrov je chodník od plota zarastený. Takže hneď v novom roku upovedomíme vlastníka - Ev. cirkev, aby zjednali nápravu. Ale k tým kríkom stále nevieme o ktoré sa jedná

Ďakujem za pochopenie

Ing. Fiamová, prednostka MsÚ
15. január 2014

Michaela

Prepáčte za neskorú reakciu, ide o tých pár suchých konárov vytŕčajúcich zo zeme hneď za pouličnou lampou, v ktorých sa hromadia odpadky. Ak pojdem v najbližšom čase okolo tak pripojím aj foto.
09. september 2014

Rudolf Jirák

Prepáčte ale musím reagovať pretože tento chodník alebo lepšie povedané paródia na chodník je unikát ! Pritom by stačilo zbúrať ten hnusný ošarpaný múr ktorý určite nemôže byť pamiatka lebo je postavený z kvádrov a tie majú tak 40 rokov. Miesto tohto hrubého múru keby sa postavil pekný nový tretinovej hrúbky tak chodník by získal cca 30cm.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania