Hradištná-znečisťovanie-pôdy

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
S.K. 19. septembra 2019

Naozaj nikomu tu neprekáža tento pán, ktorý očividne zakladá nelegálnu skládku v lese? Chodí neustále každý deň, už asi dva týždne s tatrou naloženou suťou, vyváža to z ulice Pri peci. Keď mu na to niekto príde, akurát zmení lokalitu... robte s ním už konečne niečo, prosím.

19. september 2019

Zuzana

ja ho tam vídavam každý deň, občas mu nejaký balvan vypadne po ceste, zastane a odkotúľa do potoka, či jarku. Myslela som, že má na to oprávnenie... Tiež by ma zaujímalo, prečo a odkiaľ to tam vozí a či je oprávnený to robiť. Má od mesta, či lesov povolenie?
19. september 2019

L F

Pre všetkých čo čítajú túto diskusiu. Žiadna nelegálna skládka sa nerobí ta suť sa vozi na súkromny pozemok. Všetko je to iba prírodny kameň a zemina. 😉 Nabudúce si overte info kým začnete ľudí odsudzovať 😉 pekný deň!!!
01. október 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mesto aktuálne zhromažďuje všetky údaje súvisiace s týmto "vývozom". Tie následne postúpi na Okresný úrad odbor Starostlivosti o životné prostredie a Slovenskú inšpekciu životného prostredia, ktorí sú v tomto prípade oprávnení konať.

Šimon Gabura
primátor mesta Svätý Jur

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania