Kúpeľné-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Slavomír Pjaták 23. septembra 2019

Od logistického centra až po bývalú čističku odpadových vôd je cesta dlhodobo zanedbávaná, neopravovaná a s výtlkmi, ohrozuje technický stav vozidiel, chodcom po daždi neumožňuje suchou nohou prejsť pod železničným nadjazdom. ďakujeme za nápravu. Zn.: aj občania z tejto lokality platia dane

30. september 2019

Slavomír Pjaták

Dakujeme za rychlu reakciu. Ako na prilozenych obrazkoch vidno, ide o docasne riesenie, kedze v priehlbinach vedla vozovky sa bude dalej hromadit voda, narusat krajnicu, ktora bude, najmä vplyvom zimy, praskat. Prosime pana primatora o trvale riesenia, nie platanie. Ide tiez o kratky usek, ostatna cas smerom k cisticke ostala nevyriesena.
01. október 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Túto cestu a to iba po podjazd pod železnicou ozaj iba "plátame", pretože očakávame, že ju nanovo v rámci prestavby areálu bývalých kúpeľov bude realizovať nový investor, ktorý to má aj v podmienkach už vydaného územného rozhodnutia.

Šimon Gabura
primátor mesta Svätý Jur
01. október 2019

Slavomír Pjaták

Ano, chapem. Ide len o to, ze sa pod podjazdom v pripade vydatneho dazda neda prejst suchou nohou. Pozdravujem. SP
31. marec 2020

Slavomír Pjaták

Stav cesty sa graduálne zanedbávaním jej stavu jzhoršuje. Odkladanie rekonštrukcie spôsobuje opotrebovanie tlmičov áut, trvalé zamokrenie, ktore dnes aj zamrzlo a mohlo byť príčinou nehôd pri dobrzďovaní. Erózia bohuziaľ je fyzika a nečaká na lepšie časy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania