Pezinská-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Martin 11. novembra 2019

Dobrý deň, fotka je spravená na Pezinskej ulici. Nehovoriac o nedostatočnom počte lámp na tejto ulici by som chcel podotknúť,že ani jedna z týchto lámp nefunguje. A je to každý rok to isté. Raz svietia raz nie. Raz svieti jedna inokedy druhá. Raz svietia každý druhý deň. Ja neviem to je nejaký nový druh šetrenia? Už to tu bolo zopár razy uverejňované. Vždy sa to tu označí ako vyriešené...že sa bol niekto na to pozrieť... lampy svietia týždeň dva a potom opäť ten istý režim. Ja tomu skutočne nerozumiem. Keďže z ho ulice sem nič nedosvieti je tu taká tma že neviete spraviť ani len jeden krok. Príďte si to vyskúšať, ale pre istotu si zoberte baterku alebo čelovku aby vás niečo nezrazilo alebo aby ste nespadli do potoka. A tak si tu žijeme... Čakám na správu ako každý rok, že....už je to. M.

11. november 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. kompletnú a komplexnú rekonštrukciu verejného osvetlenia na ulici Pezinská vykoná mesto v rámci rekonštrukcie tejto ulice. Aktuálne tento úsek iba opravujeme, čiže keď nesvieti prídeme a opravíme. Časté výpadky sú z dôvodu vzdušného vedenia, po rekonštrukcii bude vedenie podzemné.
Tento výpadok je ohlásený spoločnosti, ktorá spravuje verejné osvetlenie. Oprava bude zrealizovaná operatívne.

Šimon Gabura
primátor mesta Svätý Jur
11. november 2019

Martin

Mohol by som vedieť približný termín rekonštrukcie Pezinskej ulice? Prosím nielen rok ale aj približný mesiac. Je možné vidieť niekde plány rekonštrukcie? Vďaka za odpoveďou M.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.