Žabky-spomaľovač-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Neriešený
meno
Tomas 20. januára 2020

Dobrý deň,
Často sa stretávam pri skladoch osobne aj z pozorovania (a myslím si že nie som sám) s nebezpečnou situáciou, že osobné aj nákladné autá nerešpektujú stopku pri výjazde z areálu, kde dochádza ku kolíznym situáciám. Takéto vozidlá vojdú bez rešpektovania značenia a rozumu tesne pred idúce vozidlo, ktoré je nútené dupnúť úplne na brzdy alebo strhnúť volant do protismeru. Tieto situácie boli v minulosti zminimalizované aspoň spomaľovačmi po celej dĺžke, ktoré sú dnes už neúplné a vodiči zvyšné výjazdové obchádzajú. Bolo by dobré upozorniť areál a navrhnúť obnovu alebo riešenie situácie.
Ďakujem za odpoveď.

27. január 2020

Michal

Tento problem zdielame asi viaceri, podnet som pridal v roku 2016 a bola odpoved ze v roku 2017 premaluju ciary.. Nic sa nezmenilo.
29. január 2020

Tomas

premaľovať čiary je základ čo by mali ako píšete, ešte jedine žeby im veľkú stopku tam namaľovali aj, keďže značku ignorujú a tvária sa, že ju nevidia. Nehovorím o tom ked napadne sneh a dokým sa neroztopí úplne je dupľom problém dobrzdiť pred rozbehnuté vozidlo, ktoré ako vždy obíde spomaľovače a vbehne do cesty a ešte sa na Vás rozčuľuje, prečo naňho trúbite.
04. február 2020

Nedam Nikdy

X krát sa mi stalo, že mi nedali prednosť pri výjazde. STOP značka akoby tam ani nebola. V podstate na dennom poriadku.
11. marec 2020

Tomas

Vidím, že skoro po 2 mesiacov žiadna reakcia zo strany mesta ani náprava situácie. Medzitým už ďalších x kolíznych situácii som videl aj sa stretol osobne (ešte že nie je sneh). Bezpečnosť občanov , či už vodičov alebo chodcov asi nie je prvoradá, minimálne má čas dokým sa niečo nestane. Nenastala zmena tu ,tak ani ako pri druhom podnete čo sledujem rovno cez križovatku pri neoficiálnom parkovisku a výjazde do križovatky. Ďakujem za neriešenie a ignorovanie problémov, ktoré sa ľahšie ignorujú ako vyriešia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.