Športová-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení

Dlhodobo pretrvávajúci problém počas konania zápasov a tréningov na futbalovom štadióne - autá parkujú všade, na oboch stranách, v križovatkách. Veľmi ťažko sa tade prechádza, nedá sa uhýbať oproti idúcim autám a do križovatiek nie je absolútne vidno.

21. jún 2020

Tomas

Toto je dlhodobý problém pokiaľ sú tam akcie. Parkuje sa v zákrute, v zákaze a aj vidieť že celá šírka chodníku zablokovaná a teda ľudia behajúci po ceste a v okolí auta aj pred bránami/vjazdami. Počas akcii by mali usporiadatelia usmerňovať dopravu a mesto kontrolovať, lebo aj mne sa stalo pokiaľ som zrovna prechádzal touto ulicou, že sme sa dvaja stretli oproti a za nami už ďalšie auta a vyblokované dva smery lebo sa nebolo kam uhnúť/vycúvať (býva to ešte plnšie ako na foto). Ľudia sú lenivý zaparkovať správne a prejsť kúsok peši a dokým to nebude niekto riešiť dovtedy budú takto parkovať.
26. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Športovému klubu sme ponúkli možnosť parkovania návštevníkov a športovcov počas takýchto podujatí na prašnom ihrisku podobne ako napríklad počas cyklomaratónu. Už tento víkend vyskúšame ako a či to bude fungovať.

Šimon Gabura
primátor mesta Svätý Jur
27. jún 2020

Jana

Nie je to také zlé ako minule, prechadzať sa dá, ale asi sa vždy musí nejaká výnimka nájsť.....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania