Hradištná-značka na ceste -chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

V riešení
meno
Zuzana 08. júla 2020

Tlieskam a ďakujem človeku, ktorému sa toto podarilo docieliť. Dúfam ešte, že to cyklisti začnú rešpektovať. Bude sa dodržiavanie aj kontrolovať?Ak značenie nepomôže disciplinovanosti cyklistov, budú druhým krokom retardéry?
Vrelá vďaka ešte raz za všetkých obyvateľov ulice Hradištná, pretože stav je na tejto ulici vyslovene neúnosný.

08. júl 2020

Saška Matisová

To je super nápad ešte by cyklisti mohli začať dodržiavať aj pravidlá cestnej premávky napríklad pri zjazde z Neštichu zastať na stopke alebo neísť vedľa seba v neprehľadnej zákrute. Trosku usmernenia od polície by im nezaškodilo
10. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Áno ak by tieto piktogramy nepomohli zlepšiť situáciu, v druhom kroku je naplánovaný podobný spomaľovač ako je na Štúrovej ulici.

Šimon Gabura
primátor mesta Svätý Jur
20. júl 2020

Zuzana

Dobrý deň, pán Gabura. Bolo by namieste, aby sa prišla mestská polícia postaviť na otočku a vyhodnotiť, či by tu tie spomaľovače nemali byť už včera. Cez týždeň okolo 17.30 - 18.00, cez víkend kedykoľvek. Zdá sa, že nápis SPOMALIŤ si vykladajú cyklisti ako PRIDAŤ PLYN. Otec-cyklista so synom- predpokladám asi tak 10-ročným, za nimi o nejaký čas cyklista v čiernom a okuliaroch sa práve rútili dolu cestou. Každý deň tu počuť len svišťanie bicyklov. Ak chýbajú dôkazy, zazvoňte komukoľvek na ulici Hradištná, myslím, že dostanete jednoznačnú odpoveď, či sa tu cítime v bezpečí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.