Nespokojnost

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ vo Svidníku

V riešení
meno
Kamil 06. novembra 2016

Dobrý deň,
chcel by som vyjadriť nespokojnosť a povedať niekoľko faktov k prístupovej ceste, ktorá je medzi ulicou SNP a ulicou Kapitána Pavlíka, lebo problém s touto cestou sa predniesol aj na mestskom zastupiteľstve 19.10.2016 a bolo tam spomínané aj moje meno. V júli 2013 som dal podnet na stránku www.odkazprestarostu.sk s problémom, že s tou cestou je potrebné niečo robiť lebo je v zlom stave a nemôžem sa dostať k svojmu domu zo zadnej strany, pretože bývam v radovej výstavbe. Keď niečo potrebujem urobiť na záhrade, tak musím nosiť všetok materiál cez obytné priestory domu. Predstavte si nosiť dosky, cement, hranoly a podobne cez dom. Dodnes ma nikto ani mojich susedov z mesta nekontaktoval, aby sa situácia začala riešiť aj keď bolo prisľúbené že sa to riešiť bude. Cestu si musíme kosiť my a takto to vyzerá.

06. november 2016

Odpoveď samosprávy

Kamil kedze tento problem je viac ako 30 rocny bud taky dobry daj riesenie ako by si to vyriesil.Budeme vdacny za kazdy navrh ktory by vyriesil tento problem.Prosim konkretne.

Pekny vecer

Holodnak Jan

Holodnak Jan
07. november 2016

Kamil

Pan primator cesta nieje vobec kosena a pan poslanec pilip ktory tam ani nebyva ide predavat pozemky? Chcem aby sa ta cesta uz vyriesila a ziadam o zasadnutie chcem byt predvolany na diskusiu dakujem.
23. máj 2019

Karel Novák

nakľepac kosu ňe?
24. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
24. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet, preveríme súčasný stav a napíšme Vám v akom je štádiu riešenia.

MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.