Problém s kontajnermi na textil

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ vo Svidníku

V riešení
meno
Mike 24. septembra 2013

Chcel by som upozorniť na problém, ktorý určite nie je len v našom meste ale aj v ostatných, ale ide o to, že asociálni občania rabujú kontajnere na textil , ktoré vôbec nie sú pre nich a zanechávajú neporiadok !!!

26. september 2013

Odpoveď samosprávy

Tento problém evidujeme a tiež nás mrzí, že cieľ, ktorý je šľachetný a ekologický, títo občania znevažujú. Bohužiaľ, situácia sa dá riešiť iba nahlasovaním stavu mestským policajtom a upozorňovaním rabujúcich priamo na mieste. Ako ste poznamenali, problém je všade na Slovensku, ale veríme že to neodradí tých, ktorí takto separujú a tým podporujú dobrý účel kontajnerov na šatstvo.

MsÚ
26. december 2013

Tomáš

S týmto sa neda nič robiť. Nedalo sa ani sa nebude dať. Pokiaľ nepríjde zmena s hora, nič sa nevyrieši a pritom riešení je neskutočné množstvo...
08. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Mesto Svidník zabezpečuje čistotu aj zvýšenou kontrolou a dodatočným uprataním. Uzamykanie kontajnerov však nemožno považovať za riešenie, pretože by sme obmedzovali slušných občanov, ktorí by mohli trpieť komplikovaným prístupom k užívaniu kontajnerov. Takýto postup už skúšali iné samosprávy a neosvedčil sa.

MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.