Čsl. armády-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

V riešení
meno
Mgr. Zuzana Borščová 22. septembra 2020

Dobrý deň,
už niekoľko rokov je chodník na ulici Čsl.armády smerom od svetelnej križovatky až k Sládkovičovej ulici v takomto stave. Kedy sa s tým bude niečo robiť?

25. september 2020

Milan Malý

Nikdy od roku 1974 mesto dostalo na rozkopavku 3 miliony korun (prva rozkopavka rok 1974 druha 1976 plinarne 3 2003 plinarne prekladka 4 2006 telekomunikacie 5 roykopavka 2007 plinarne celkovo je to tak , že som stratil chuť platiť domovú ďaň ,ale to sa nedá ja som len občan......
19. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v roku 2021 sú investičné aktivity mesta v rámci mestských komunikácií zamerané na výstavbu okružných križovatiek, rekonštrukciu a rozšírenie komunikácií a parkovísk na sídlisku JUH a výstavbu parkoviska v priestore bývalého trhoviska na Kutnohorskej ulici. Ďalšie poškodené komunikácie vhodné, resp. nutne určené na opravu samospráva má v evidencii (vrátane predmetného chodníka na Ul. Čsl. armády), v súčinnosti s komisiou výstavby a majetku bude zoznam týchto ciest a chodníkov predkladať na schválenie mestskému zastupiteľstvu aj v budúcom roku.

odd. výstavby a majetku MsÚ
20. apríl 2021

Milan Malý

Je veľmi pekné, že o tom uvažujete, ale ja budem sledovať kedy dôjde k úrazu na tomto chodníku a ako bude v zime udržiavaný, keď je v takom stave, že sa dá len zametať minulý rok ste snech neodhrnuli ani raz. Keď mi ukážete horší chodník v Trebišove, tak ja uznám, že na lúčkach a iných miestách kde bol chodník narušený oveľa menej sa do investičnej opravy dostal za tu dobu už 2 krát a tiež aj na iných miestach Trebišova preto sa pýtam za čo vlastne platíme dane, alebo či obyvatelia ulice Československej armády dostanú žlavu oproti iným občanom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania