Berehovská-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

V riešení
meno
Miroslav 01. júna 2021

Dobrý deň,
chcel by som mesto Trebišov a kompetentných poprosiť o vyriešenie tejto požiadavky. Jedná sa o oddychovú časť medzi ulicami Cintorínska a Berehovská ulica. Tento priestor je veľmi často obsadzovaný kočujúcimi osadníkmi, ktorí si tam často krát v kľude vybaľujú odpad zo smetných košov. Často krát im toto zátišie slúži aj ako verejné WC. Kvetináče sú zarastené krami a stromami, lavičky sú zničené zubom času aj vandalmi. Obyvatelia tejto časti by boli určite radi keď by sa to zrevitalizovalo a vznikla tam nová oddychová zóna pre posedenie susedov a rodiny s deťmi. Táto zóna sa vôbec nevyužíva keďže nie je tam kde posedieť, všetko je znečistené a zničené. Za zaoberanie sa mojím podnetom Vám vopred ďakujem.

07. júl 2021

Miroslav

Dobrý deň,
včera večer tak ako po iné dni o 22:30 nájazd osadníkov na koše pri Cintorínskej ulici a potom si s kľudom posadali do parčíka. Nasledovalo to isté ako vždy, povyhadzovali čo nepotrebovali a odišli. Nemá zmysel volať políciu, kým by prišli tak osadníci by boli dávno v osade. Prosím vedenie mesta o riešenie tohto problému.
06. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pracovníci TS mesta Trebišov zrealizovali orez okrasných stromov a krov, čím zvýšili bezpečnosť a prehľadnosť danej lokality.

Ing. Milan Kakaš,
vedúci hospodárskeho strediska, Technické služby mesta Trebišov
07. september 2021

Miroslav

Dobrý deň,
za Vami vykonané úpravy Vám ďakujem, aj keď by to malo byť samozrejmosťou udržiavať mestskú zeleň upravenú. Chcel by som Vám ale dať najavo, že aj tak to nič nezmení s neprispôsobivými občanmi z osady, ktorí ten priestor budú využívať počas noci. A ako ste aj mali možnosť sami vidieť ten priestor je v dosť dezolátnom stave a má už čosi za sebou. Bolo by vhodné popremýšľať nad možnosťou využiť nejakú dotáciu na revitalizáciu daného prostredia. Projekt spracovať nebude určite problém, máme tu šikovných projektantov.
21. september 2021

Miroslav

Berehovská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Dobrý deň!
Chcel by som opätovne upozorniť na danú lokalitu medzi Cintorínskou ulicou a Berehovskou ulicou (oddychová zóna). Aj keď mesto orezalo zeleň predovšetkým pred MOM kde sa testuje na Covid-19, tak aj tak sa nevyriešil daný problém. Chcel by som opäť vyzvať a poprosiť kompetentných o riešenie pri tejto oddychovej zóne. Toto miesto nie je z ďaleka určené na oddych, kopec odpadkov, ľudské exkrementy, fľaše od alkoholu a odpadky z košov. Zeleň neupravená nepokosená. Bolo by vhodné porozmýšľať nad vypracovaním projektu a revitalizovať daný objekt. Múriky sú znečistené obrastené brečtanom chýba tam aj drevený obklad na sedenie ktorý tam kedysi bol. Urobte s tým niečo, nech sa nemusíme hanbiť za to kde žijeme, poprípade umiestnenie kamerového systému by bolo taktiež vhodné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania