Letná-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

V riešení
meno
Richard 12. júla 2021

Dobry den,
podla infolistu z 1/2021 bolo avizovane, ze sa na stojisku 50 (ulica Letna) zmeni objem zbernej nadoby na komunalny odpad a zaroven sa zmeni pocet vyvozov za tyzden. Zberna nadoba sa zmensila ale pocet vyvozov sa nezmenil. Namiesto 4x tyzdenne sa vyvaza iba 2x tyzdenne, co sposobuje preplnenie zbernej nadoby a nasledne neporiadok okolo zbernej nadoby a stanovista. Poprosil by som o vyvoz podla stanovenej tabulky z infolistu 1/2021.
Dakujem

14. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetná nezrovnalosť v objeme nádob a počte vývozov na Letnej ulici je už riešená. Samotný vývoz komunálneho odpadu sa bude realizovať 4x do týždňa, a to v týchto dňoch: pondelok, stredu, piatok a sobotu.

Technické služby mesta Trebišov
23. júl 2021

Helena

Dobrý deň. Prosím, aby ste pochválili a odmenili dvoch členov Rómskej poriadkovej služby menom: Marek Balog a Andrej Tancoš /opýtala som sa na ich mená/ oni jediní sú poriadkumilovní a zodpovední, pretože neprispôsobivým občanom dajú vyzbierať odpadky, ktoré po sebe hádžu po zemi a dokonca aj títo dvaja pani upratujú okolo hypermarketu Tesco Trebišov.
Neraz som toho bola svedkom a nielen ja. Oni slúžia od 14-18:00 a keď nastúpia do služby, tak prídu do neporiadku, lebo tí, čo slúžia doobeda napr. p. Šandor a všetci ostatní sa o poriadok nestarajú, sú tam úplne zbytoční a na svojich vestách by mali mať nápis Rómska NEPORIADKOVA služba. Myslíte si, že je to spravodlivé voči pánu Marekovi Balogovi a pánu Andrejovi Tancošovi? Ja osobne a tiež aj iní občania sme ich už zato pochválili, teraz je rad na Vás pán primátor a ak je to možné, čo si myslím, že áno, tak si zaslúžia aj nejakú tú finančnú odmenu, aj tak žijú skromne a majú svoje rodiny. Viem, že máte povinnosti, ale pamätajte aj na takýchto dvoch vyššie menovaných pánov. Málokto patrí k takým ľuďom, ako sú oni dvaja. Pán primátor Vy ste človek so zmyslom pre spravodlivosť, tak verím/me/, že na nich nezabudnete. Určite Vám zato budú vďační. Ďakujem/me/. Pekný deň.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.