Komenského-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Uzavretý
meno
Viera Hrivňáková 13. februára 2022

Za obytným domom Komenského 2108:
1/ Čierna skládka vznikla v noci zo soboty na nedeľu 13.2.2022, nejaký "majster" tu vyhodil odpad po remeselnej stavebnej práci. Žiadame o odstránenie skládky a dávame otázku, či je možné vidieť pôvodcu z kamerového systému mesta?
2/ Koncom októbra, začiatkom novembra hrabali lístie a odvážali, ale prácu nedokončili, zostali dodnes "kopky" lístia a orezanej zelene, tiež by bolo načase to odpratať.

02. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený priestor bol uprataný a vyčistený od nelegálne vytvorenej skládky odpadu prostredníctvom Technických služieb mesta Trebišov. Ďakujeme za zaslanie podnetu.

Technické služby mesta Trebišov
03. marec 2022

Viera Hrivňáková

Priestor pod stromom som dala odpratať ja, uprosila som 4 ženy, čo chodia s vozíkmi, prešli okolo odpadu, ani si ho nevšimli, na moju prosbu sa vrátili, otvorila-odomkla som im stojisko, aby mohli smeti odpratať a aby to nemuseli odvážať. ...Neodpovedali ste na neodvezené lístie a orezanú zeleň pri garáži, pôvodne to v jeseni jedna partia pohrabala na kôpky, ale keď to druhá partia odvážala, dávali to do veľkých vriec, po ktoré prišla dodávka a do dodávky sa všetko nezmestilo, ... tak to zostalo po celú zimu, doteraz to vietor roznáša.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania