Komenského-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Neriešený
meno
Viera Hrivňáková 16. apríla 2023

Na kruhovom objazde pri Kauflande je fušerácky spravený odtok vody z cesty do kanalizačných vpustov. Nie je spád do vpustov. Dodávateľ stavby nemal vodováhu? Ale nemal ju ani preberateľ stavby ? Je možné tento nedostaok reklamovať a zabezpečiť opravu? To majú chodci po každom daždi preskakovať kaluže na prechode pre chodcov na NOVOM kruhovom objazde? Kto je zodpovedný???

24. apríl 2023

Marek Princik

to je v celom trebisove po dazdi takto
24. apríl 2023

Viera Hrivňáková

Pán Princík: Príspevok som dala preto, lebo ide o NOVÝ kruhový objazd, Nový, iba nedávno ODOVZDANÝ, rozumiete, odovzdaný a prevzatý iba nedávno. Keby išlo o 30-ročnú cestu a 30 ročný vpust tak beriem ohľad na "starinu", aká je celom neste, ale toto je NOVÉ, to neviem pochopiť, kto menovite prevzal takúto fušerácky urobenú prácu, kto z mesta TV z odboru výstavby PREBRAL túto fušerinu??? Podľa môjho názoru je nutné túto nekvalitnú prácu opraviť v rámci reklamačného konania.
25. apríl 2023

Silvia

Súhlasím s Vami, p. Hrivňáková. Je to neprípustné, aby takáto novostavba bola takto urobená. V daždivých dňoch sa nadá by prejsť cez prechod, aby sme nemuseli stúpiť do vody. A odtok tak vysoko položený, že sa tam voda nikdy nedostane.
12. júl 2023

Matej Hudáček

toto je už vyriešené, dobudovali tam odtokový žľab.
12. júl 2023

Viera Hrivňáková

Áno, vybudovali odtokový žľab. Dažďová voda neodteká na troch miestach. Žľab urobili na jednom mieste, síce práve na tom najnepodarenejšom, ... ale iba na jednom. Mala som napísať v pôvodnom podnete, že voda neodteká na troch miestach, ale dúfala som, že to skontrolujú "odborníci". Ja som dúfala, že príde odborník, zoberie si dlhú rovnú drevenú latu, priloží a uvidí, že odtok je vyššie, než prechod pre chodcov. Alebo že vylejú veľkú konvu vody a uvidia, že voda z prechodu pre chodcov neodteká. Aké jednoduché pre laika, ale aké zložité pre odborníka.
06. august 2023

Viera Hrivňáková

takto to vyzerá po vybudovaní odtokového žľabu - po daždi - pripájam fotku z 5.8.2023 čiže, rovnaký stav, ako pred vybudovaním žľabu, ... možno upchatý odtok?
06. august 2023

Viera Hrivňáková

ešte jedna fotografia - ako voda neodteká

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania