Aktualizovať podnet
Chodník Berehovska

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Chodník Berehovska

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Dusan 16. marca 2016

Dobry den, jedna sa o chodnik na Berehovskej ulici, z dvora, pri kotolni, prve 3 vchody od VUB. /Berehovska 2217, 2216, 2215/Ked trosku zaprsi, vytvori sa suvisla mlaka po celej sirke chodnika pozdlz tych 3 vchodov a chodnik nesluzi svojmu ucelu, neda sa po nom prejst. Pocas vladnutia predchadz.primatora ma p.Gore informoval, ze tento chodnik bude urobeny v II.etape. Kedy uz konecne bude ta II.etapa??? Pred volbami asfaltovali aj co nebolo treba... len tento havarijny stav nechali tak. Je potrebne urobit cely chodnik, az po ul.1.decembra.
Dakujem.

17. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dôvod neodtekania vody z chodníka bude preverený zamestnancami oddelenia výstavby a majetku MsÚ, následne bude Mesto informovať o ďalšom postupe.


Ing. Iveta Sabaková
vedúca oddelenia výstavby a majetku
17. marec 2016

Dusan

Dobry den p.Sabakova.
Odtekanie vody je len jedna cast problemu. Povrch tohto chodnika postrada vrchnu vrstvu/asfalt/, je tvoreny len betónom a na niektorých miestach su male mapy asfaltu. Ten betonovy povrch je s dierami a inými nerovnostami. Minule som videl mladu mamicku s kocikom, tlacila/trapila sa/ kocik ako po tankodrome. A mala vyssie opatky, nohy sa jej zalamovali na nerovnostaich, skoro si privodila uraz. /vyzeralo to ako tie modelky na molach s vysokymi podpätkami, co koloju na nete.../ Bolo by dobre urobit cely chodnik, spravne vyspadovany.
Dakujem.
17. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Mesto má pripravený prehľad komunikácií, ktoré je potrebné zrekonštruovať. Požiadavka na rekonštrukciu mestských komunikácií (ciest a chodníkov) bola zapracovaná do návrhu rozpočtu na rok 2016. V schválenom rozpočte však už nie sú samostatne rozpočtované finančné prostriedky na rekonštrukciu miestnych komunikácií, keďže boli presunuté do prebytku (celková výška prebytku bola schválená v sume 503.500 eur). Na najbližšie rokovanie mestského zastupiteľstva bude predložená požiadavka na vyčlenenie finančných prostriedkov z prebytku na realizáciu tohto investičného zámeru.


Ing. Iveta Sabaková
vedúca oddelenia výstavby a majetku
17. marec 2016

Dusan

OK, dakujem p.Sabakova.
03. máj 2016

Dusan

Dobry den p.Sabakova.
Na zaklade Vasej odpovede zo 17.3.2016/vid vyssie/, sme s nadejou ocakavali riesenie tohto problemu. Pozeram uznesenia z MsZ z 18.4.2016 a akosi tam nevidim spomenuty tento problem na riesenie. Pozeram uznesenie c.44/2016 a akosi mi tam chyba tento usek na opravu. Cize je treba cakat dalsi rok??? Myslim si, ze podla prilozenych fotiek je vidiet, ze chodnik po dazdi nie je mozne pouzivat. Cize je treba navrhnut, aby zastupitelstvo schvalilo nakup gumených ciziem pre ludi, ktori by chceli prejst po tom chodniku???
Dakujem.
15. február 2018

Odpoveď samosprávy

V schválenom zozname plôch ciest a chodníkov, ktoré Mesto Trebišov opravilo v lete 2017, bol aj vnútrosídliskový chodník na Berehovskej ulici. Do prílohy prikladáme fotodokumentáciu z realizovanej opravy celého chodníka.

Ing. Ján Bogda referent oddelenia výstavby a majetku MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania