Parkovanie ul. Kutnohorska

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
jozef 06. mája 2016

1.Parkovanie v Obytnej zone a v protismere, 2 a 3.Parkovanie v protismere. A to su len 3 foto. To iste sa deje v celom meste Trebisov. Preco to neriesi mesto, mestska policia /§ 3, zakona o mestskej policii/ neriesi to ani statna policia-preco? Ale parkovanie pri ZS M.R.Stefanika, tam MP vie dat papucu na zaparkovane auto / ma MP iba jednu papucu?/

10. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Trebišov určite neignoruje porušovanie zákona. Príslušníci mestskej polície vykonávajú permanentne hliadkovú a kontrolnú činnosť na celom území mesta Trebišov. V rámci svojich zákonných, materiálno-technických a personálnych možností MsP rieši všetky podnety od občanov v zmysle platnej legislatívy s prihliadnutím na objektívnu a subjektívnu stránku konkrétneho priestupku. V prípade, že sa stanete svedkom protiprávneho konania, odporúčam Vám bezodkladne zatelefonovať na tiesňovú linku mestskej polície 159. Váš včasný oznam umožní príslušníkom MsP zasiahnuť v aktuálnom čase a zjednať nápravu.


Mgr. Miroslav Cabada , poverený riadením MsP
14. máj 2016

jozef

Dna 13.5.2016, to iste auto na tom istom mieste. Otazka: Ako to vyriesila MsP Trebisov?
25. máj 2016

jozef

Dnes 25.5.2016, ete stale parkuje to auto tak ako aj 6.5, 13.5 co je vidiet na foto. Samozrejme je tam auto zaparkovane kazdy den, ako aj dalsie auta. Asi to MsPolicia TV nevie najst / alebo nechce??/
31. máj 2016

Andrej

Jozef čo toľko plačeš unás na kutnohorskej sa inak ani parkovať nedá,keď sa nudíš zober si psa a bež do parku tam ťa žiadne auta v protismere rozptyľovať nebudú.
31. máj 2016

jozef

pre Andreja: Ako ze nepochopil som ako sa inac parkovat neda???
1. parkovanie v protismere je to iste parkovanie ako v smere jazdy, len raz je to priestupok a druhykrat to priestupok nieje. Tak je potrebne parkovat v smere jazdy, ale to nevedia ani vodici a ani MsPolicia, ba dokonca ani PZ SR.
2.Co sa tyka Obytnej zony tam platia obdobne pravidla o parkovani - treba si ich len nastudovat.
3. Keby na priestupky upozornovala MsPolicia, naucili by sa vodici v celom meste Trebisov ako spravne a kde je mozne zaparkovat aut.
4. Ohladne psa - nemam leba sa mi nechce za nim zbierat exkrementy , ako sa nechce zbierat exkrementy ani viacerym majitelom psov.
08. jún 2016

Lubos

JOZEF: skoda, ze toto Vam nevadilo za byvaleho vedenia mesta ...
08. jún 2016

jozef

Pre LUBOSA:
Ti isti mestski policajti pracuju teraz, pracovali za byvaleho vedenia, a poniktori MsPolicajti tu pracuju uz asi 20 rokov a furt ignoracia? co s tym ma spolocne vedenie mesta? Je to len o tom ze vodic vozidla nepozna pravidla cestnej premavky vy asi patrite tiez medznich, inac by ste nenapisali taku hlupost aku ste napisali
08. jún 2016

Lubos

JOZEF: davali ste podnet aj za byvaleho vedenia mesta ? Tipujem, ze nie a teraz si len na internete vylievate zlost .... Nie, ja dodrziavam predpisy, za 20 rokov soferovania som dostal jednu pokutu za vypalenu ziarovku .... Pekny vecer prajem .
23. december 2016

jozef

po 7 mesiach mimi TV sa nic nezmenilo, ako pozeram MsP este stale nema svojho nacelnika a ani nikto nema zaujem riesit problemy v meste so zlym parkovanim, hlavne ze vyplaty chodia na ucty MsPolicajtov pravidelne. Len tak dalej

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania