Jána Husa - chodník v dezolátnom stave medzi bytovkou a Prameňom

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Štefan 26. mája 2016

Chodník je v dezolátnom stave. Tažko sa po ňom prechádza za sucha a po daždi je to celkom nemožné.

13. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Na území mesta sa nachádza viacero mestských komunikácií, ktoré sú v poškodenom stave. Poslanci na zasadnutí Mestského zastupiteľstva dňa 18.4.2016 schválili zoznam komunikácií, na opravu ktorých vyčlenili 55.926 EUR s DPH. V schválenom zozname však miestne cesty a chodníky nachádzajúce sa na Ulici Jána Husa nefigurujú. Požiadavka na rekonštrukciu tejto mestskej komunikácie bude predložená na zapracovanie do návrhu rozpočtu na rok 2017.

Kancelária primátora
19. január 2018

Odpoveď samosprávy

Predmetný chodník na Ulici J. Husa, vedľa zariadenia sociálnych služieb SČK "Prameň nádeje", je zaradený do zoznamu poškodených mestských komunikácií, z ktorého sa budú vyberať chodníky na opravu v roku 2018. O tom, ktoré chodníky a cestné komunikácie budú podliehať opravám v roku 2018, rozhodnú poslanci na zasadnutí mestského zastupiteľstva.

Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku, MsÚ
18. február 2020

Odpoveď samosprávy

Chodník na Ul. J. Husa, vedľa sociálneho zariadenia SČK Prameň nádeje a bytovým domom, zreparovala v roku 2018 vysúťažená externá firma položením nového asfaltu v rámci jednej z etáp opráv poškodených mestských komunikácií.

Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania